Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικό διπλό το Χαϊδάρι, 3-1 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, το Χαϊδάρι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-1.

Εφτασε έτσι τους 20 βαθμούς και είναι στην 2η θέση, ενώ ο Απόλλωνας με 5 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση μαζί με τον Ιάσωνα.

Ο Μήτρου στο 24΄έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους κάνοντας2 το 1-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς πριν τελειώσει το ημιχρονο. αφού αρχικά στο 34΄ο Χρήστου με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ στο 44λ ο Παληγεώργος πέτυχε το 1-2.  Στο 78΄ο Παληγεώργος και πάλι έκανε το 1-3, ενώ στο 85΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μπακοδήμος απέκρουσε την εκτέλεση του Κούτσια. Στο 90΄το Χαϊδάρι είχε δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης (83΄Μέισον), Νούσης (83΄Παπαθανάσης), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης, Κοχλιός (63΄Κούτσιας), Χαραλάμπους, Μήτρου (63΄Γιουνί), Λυμπερόπουλος (71΄Παπαδάκης).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Αντωνόπουλος (71΄Τσώνης), Ζίζηλας, Τύρπος, Χρήστου (81΄Μονεμβασίτης), Ζαχαρίου (65΄Τσαγιάννης), Αποστολόπουλος, Παληγεώργος (81΄Γιαννακόπουλος), Τσιούλος.