Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σημαντικό τρίποντο για την Πεύκη κόντρα στον Βοτανικό

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες η Πεύκη, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 του Βοτανικού. Το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση ήταν ανώτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κι έδειξε ότι η ισοπαλία στην Πετρούπολη ήταν ένα ατυχές γεγονός. Κάπως έτσι παρέα με τον Ιάσονα αριθμούν, πλέον, 29 βαθμούς στην ενδέκατη θέση, ενώ η Ένωση παρέμεινε προτελευταία έχοντας 12 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Ρούμπος με πλασέ αξιοποιώντας το γύρισμα του Ζαφειράκη. Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν τους ‘κυανόλευκους’ ισορροπώντας και κλείνοντας τα καρέ του Ντόνι, όμως στο 73′ ο Τάφα έκανε χέρι πάνω στην γραμμή, ο διαιτητής Δημητρακόπουλος υπέδειξε πέναλτι και ο νεαρός παίκτης του Βοτανικού είδε την απευθείας κόκκινη. Την εκτέλεση ανέλαβε και μετουσίωσε σε γκολ ο Βλάχος, ενώ στο 88′ ο Ντοβλετάκης με ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ., Καπίρης Ε., Κοκόρης Η.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Καπαγιάρογλου, Ανδρέου, Μάτσος, Κουτούζης, Πετράκης (79′ Παστελλόπουλος), Μπούρας, (56′ Ντοβλετάκης), Ρούμπος, Βλάχος, Ζαφειράκης (85′ Σταματάκης).

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρας): Ντόνι, Θεοδωρέλος (56′ Ευθυμιόπουλος), Πανάγος (46′ Ανδρεαδάκης), Ντάμας, Κατσούδας, Ρακιτζής, Φιλόπουλος (60′ Τάφα), Κολάγκη, Τζαβάρας, Σκεύης, Σπυροπάλι.