Connect with us

stoplekto

Σιάκουλης αντί Χολέβα..στην επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ (φωτο)

Published

on

Στο Ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΠ ( Πέμπτης 4/4/13) παρουσία εκπροσώπων των σωματείων και κατόπιν της προβλεπόμενης διαδικασίας, ο Γιώργος Σιάκουλης ως πρώτος αναπληρωματικός κατέλαβε την θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Λαπατά στην διοίκηση της Ένωσης. Με απόφαση του ΔΣ ο κ.Σιάκουλης αναλαμβάνει τις θέσεις των προέδρων πρωταθλήματος και παρατηρητών . Πρόεδρος της επιτροπής καταπολέμησης της βίας ανέλαβε ο κ. Κώστας Βράκας. Αντιδράσεις για την αντικατάσταση του κ.Χολέβα υπήρξαν μόνο από τους κ.κ Μπουλέ και Σιδηρόπουλο.

 

Ο πρόεδρος κ.Στέλιος Μπρατσόλης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την Ένωση και τον ίδιο προσωπικά για την ανατροπή της απόφασης που αφορά τους ομίλους των μπαράζ  μέχρι και την κλήρωση στις 10/4. Οι προσπάθειες γίνονται προς όλες τις κατευθύνσεις, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι αλλα το παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις  έως και την τελευταία στιγμή . Η πρόταση μας είναι η μεταφορά δύο ομάδων από τον 9ο όμιλο (μία της Αθήνας και μία του Πειραιά στον 11 όμιλο και η συμπλήρωση των ομίλων αυτών  με όποιες ομάδες επιθυμεί  η επιτροπή της ΕΠΟ.)

 

Στα πλαίσια αυτών των  προσπαθειών  ζητήθηκε και η συμβολή του κ. Ανατολάκη, με γραπτό μήνυμα στο κινητό του, όπως χαρακτησιστικά ανέφερε κ.Μπρατσόλης από τον ίδιο προσωπικά,  αλλά μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ ο επικεφαλής του συνδιασμού Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς δεν έχει ανταποκριθεί,  “περιμένω ακόμα” δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης.

Ο κ.Μπρατσόλης αναφέρθηκε επίσης στο καυτό πρόβλημα του γηπέδου στο ΣΕΦ ( μετά από ερώτημα εκπροσώπων ενδαφερόμενων σωματείων)τονίζοντας χαρακτηριστικά “γίνονται καθημερινά σε όλο το διάστημα της μέχρι τώρα θητείας μου προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα χωρίς φυσικά αποτελεσμα καθώς η Ένωση δεν μπορεί να κατασκευάσει γήπεδο απο μόνη της, αυτοί που ενεδεχομένος μπορούν να το κάνουν,  δεν το έπραξαν και όπως είναι φανερό με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες δεν πρόκειται να το πράξουν τόνισε ο πρόεδρος. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση πέσει στό τραπέζι από τα σωματεία για το θέμα αυτό”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply