Connect with us

5ος Όμιλος

Σιακάρας: “Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν”

Published

on

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί νέας εισόδου του γιου του στα διοικητικά δρώμενα του Ιωνικού, ο Φώτης Σιακιάρας έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του γνωστού ποινικολόγου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

Μετά τη νέα δήλωση του αξιότιμου κ. Αλέξη Κούγια σε γνωστό σάιτ δεν θα μπορούσα να μην απαντήσω τα εξής:

Όσον αφορά τα χρήματα που έβαλε ο κ. Κούγιας δεν αρνήθηκε ποτέ κανείς ότι δεν το έκανε και τον ευχαριστώ εγω προσωπικά για αυτό. Όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα χρήματα που αναφέρθηκαν: Από τις ακαδημίες της ομάδας, από ταμπέλες, από διαρκείας, και κάποια χρήματα που είχα υποσχεθεί εγώ και έβαλα στην ομάδα δεν τα διαχειρίστηκε όπως αναφέρει όχι γιατί δεν ήθελα, όχι γιατί δεν τον άφησα αλλά λόγω ανειλημμένων μάλλον υποχρεώσεων του ως διακεκριμένου δικηγόρου ως παράγοντα ομάδας Σούπερ Λιγκ και προπάντων λόγω οικογενειακών του υποχρεώσεων όπως είχε επικαλεστεί. Όμως κλείνοντας θέλω να διευκρινήσω ότι η πλήρη ανάλυση όλων των οικονομικών στοιχείων κατατέθηκε στον Ερασιτέχνη όπως όφειλα όπως μου ζητήθηκε και όπως νομίμως ήταν υποχρέωση μου μετά την παραίτηση του κ Κούγια και των υπόλοιπων μελών της διοικούσας επιτροπής κάτι που έγινε με την παρουσία και του κ. Βανού αλλά και πολλών φιλάθλων της ομάδας. Δεν θα απολογηθώ!

Όχι μετά από 5 χρόνια διαρκής παρουσίας μου σε αυτόν τον σύλλογο δίνοντας έναν μεγάλο αγώνα, στηρίζοντας τον σε όλα τα δύσκολα χρόνια, παλεύοντας να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή πολλές φορές αλλά και να πρωταγωνιστήσει σε μια κατηγορία που δεν της άρμοζε ούτε της αρμόζει. Όμως ήρθε η ώρα να αποφασίσω ότι πρέπει να αποσυρθώ από τα διοικητικά δρώμενα από μια ομάδα που ατγαπώ για να εμπλακεί σε καμία αντιπαράθεση. Με σειρά μου θα καλωσορίσω την επιστροφή της οικογένειας Κούγια, αν αυτό ισχύει και εάν αυτό είναι για το καλό του συλλόγου περιμένοντας τις εξελίξεις από τη θέση πια του απλού φιλάθλου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην οικογένεια Τριγιώτη. Πάνω απ’ όλα η ομάδα μας και μόνο.

Καλή χρονιά σε όλους

Φώτης Σιακιάρας.