Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σιούτης: “Πάντα υψηλοί οι στόχοι του Ολυμπιακού Λιοσίων”

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν φέτος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων και ο Αλέξης Γκλεγκλές θα στηρίξει αρκετά πάνω του είναι ο Βασίλης Σιούτης.
Ο ικανότατος άσος πέρυσι ξεχώρισε με τη φανέλα του Αρη Πετρούπολης συμβάλλοντας στην παραμονή του συλλόγου αλλά και στην πορεία του στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, ενώ ανάλογα έπραξε με τη φανέλα της Ατλαντίδας προ μερικών χρόνων.
Ο ίδιος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην νέα χρονιά.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε: ”Στόχος μας φέτος είναι δημιουργηθεί μια καλή ομάδα, που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είναι άκρως ανταγωνιστικη, έτσι ώστε να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και να βλέπει ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο ένα όμορφο θέαμα. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε καθημερινά”.
Για τους στόχους του συλλόγου τόνισε: ‘‘Θεωρώ πως οι στόχοι μιας ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων είναι πάντα υψηλοί, οπότε και φέτος θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η διοίκηση μας παρέχει ότι χρειαζόμαστε και υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να πάμε ψηλα ”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: ”Εγώ προσωπικά ελπίζω να έχω μια χρονιά με υγεία και μακρυά από τραυματισμους για να βοηθήσω με κάθε τρόπο την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.