Connect with us

6ος Όμιλος

Σκαφίδας: Επιτυχημένη η χρονιά

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Τριγλίας Ραφήνας παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των ”κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Σκαφίδας και αναφερόμενος στο ματς με τον Ηλυσιακό τόνισε:

Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, θέλαμε να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να κλείσουμε με τον καλύτερο τροπο τη φετινή χρονιά. Τη σημερινή νίκη την αφιερώνουμε επίσης στον συμπαίκτη μας Μιχάλη Στρόμπολο, που έχασε προσφάτως τη μητέρα του.

Η αγωνιστική σεζόν τελείωσε, με την Τριγλία Ραφήνας στην τέταρτη θέση του ομίλου. Θα μας κάνεις μια ανασκόπηση της χρονιάς;

Η φετινή χρονια θεωρώ οτι ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Παρά τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών που είχαμε, η ομάδα κατάφερε να βρίσκεται συνεχώς στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογιας, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Ειναι σημαντικό για τον Σύλλογο, οτι και του χρόνου θα βρίσκεται στη Γ’ Εθνική.

Ποια ήταν η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή για την ομάδα και για σένα φέτος;

Νομίζω οτι μια ιδιαίτερη στιγμή φέτος, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα, ήταν το οτι αντιμετωπίσαμε στο πρωταθλημα εναν απο τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα, την ΑΕΚ. Μιλώντας καθαρά προσωπικά, η μόνη στενάχωρη στιγμή που μου έρχεται στο μυαλό, ήταν η αποχώρηση του επί πολλα έτη προπονητή μας Στάθη Ασλάνογλου, ο οποίος φέρει επίσης ένα μερίδιο ευθύνης στην φετινή μας πορεία.

Τελειώνοντας, θα μας πεις λίγα λόγια και για τον πιστό κόσμο της ομάδας, που σας ακολούθησε παντού, σε όποιο γήπεδο και να παίζατε;

Η παρουσία των φιλάθλων μας, καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ήταν δυναμική και πρόσφερε τα μέγιστα στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Εύχομαι να εξακολουθήσουν να ακολουθούν τον Σύλλογο και στις ευχάριστες και στις δυσάρεστες στιγμές του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply