Connect with us

stoplekto

Σκηνές φαρ ουέστ στο Λέων – Μεγαρικός 1-1

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια ο Λέων αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μεγαρικό και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μιχαηλίδη για να ισοφαρίσει ο Μπέλσης στο 89’.

Με την λήξη ο ποδοσφαιριστής Νυφαδόπουλος του Λέοντα έβρισε και τράβηξε από την φανέλα τον αρχηγό του Μεγαρικού Δάλλα . Αμέσως δημιουργήθηκε σύρραξη και ( σύμφωνα με τα όσα γράφει ο διαιτητής Δημητρόπουλος στο Φ.Α.) 4 οπαδοί του Λέοντα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν σε παίκτες της Μεγαρίτικης ομάδας. Με την παρέμβαση όμως του προπονητή του Λέοντα Μάκη Παπαδόπουλου και του Γενικού Αρχηγού Γρηγόρη Μήτρου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με τους φιλοξενούμενους να αποχωρούν από το γήπεδο με την βοήθεια περιπολικού της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του Μεγαρικού αναφέρουν ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν ήταν 4 αλλά πολύ περισσότεροι και κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις κατά των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους και μάλιστα γρονθοκόπησαν δύο από αυτούς..

ΛΕΩΝ: Τσάτσας, Γεωργούσης, Μιχαηλίδης Ι. Νυφαδόπουλoς, Κολιπέτσας, Σελεσκερίδης Ιωακειμίδης Ιακωβίδης( 79’ λ.τρ. Μανασίδης Ν., Ματουσιάκ( 56’ λ.τρ. Μανασίδης Σ.) Παναγιωτίδης( 4’ λ.Τρ Λάλας) Σεμερτζίδης

MEΓΑΡΙΚΟΣ: Στρατούρης Θ,. Έμετοχ, Ηλίας( 46’ Μπέλσης) , Μαστρανδρίκος , Φυλακτός, Νότα, Δέσκος( 71’ Βαγγελή ) , Βοηδίλας, Κολάτας, Δάλλας , Χαμπιλάι( 66’ Ασπιώτης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply