Connect with us

stoplekto

Σκληρή ανακοίνωση από Ασπρόπυργο για την διαιτησία – Απεσταλμένοι εκτελεστές…

Πέναλτι βγαλμένο από ”αστεία βίντεο” του youtube αυτό που υπέδειξε η Κουρομπίλια…

Published

on

Με μια σκληρή ανακοίνωση επανήλθε στο θέμα της διαιτησίας το ΔΣ του Ασπροπύργου που αναφέρει χαρακτηριστικά :

Είναι η δεύτερη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με την διαιτησία τη φετινή περίοδο. Δυστυχώς η άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά μας απέναντι σε διαιτητές, αρχιδιαιτητές και παράγοντες της ΕΠΣΔΑ δεν αρκεί για το αυτονόητο ”50-50”.
Το μήνυμα το πήραμε από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στη Φυλή από τον αξιολογημένο διαιτητή super league κύριο Βάτσιο, αλλά πιστέψαμε ότι επρόκειτο για ανθρώπινα λάθη ώσπου φτάσαμε στο προχθεσινό ματς-παρωδία στο οποίο καταλάβαμε πολύ καλά ποια θα είναι η τύχη μας από το πρώτο λεπτό. Δεν δίνεται στην ομάδα μας πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Μεϊμαρίδη στο πρώτο ημίχρονο, ούτε στη μπουνιά που δέχτηκε ο Ατματζίδης (ο οποίος αιμορραγούσε κατά την διάρκεια ολόκληρου του αγώνα) τσιμπώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Δήμα και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Αλιάγας του έδειξε και κίτρινη κάρτα! Σημειωτέον δε, ο διαιτητής σε εκείνη τη φάση έδωσε άουτ, παραδεχόμενος στην ουσία ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας βρήκε τη μπάλα ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας το πρόσωπο του Ατματζίδη!
Σε συνέχεια της φαρσοκωμωδίας η κ.Κουρομπίλια (επόπτης superleague και uefa) ανακαλύπτει πέναλτι βγαλμένο από ”αστεία βίντεο” του youtube. Η μπάλα κατευθύνεται προς τα πλάγιο, ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής με φορά προς τα έξω και “σωριάζεται” από ένα χάδι! Το περίεργο ήταν ότι η βοηθός πριν καν σφυρίξει ο διαιτητής την ”παράβαση” άφησε τη θέση της και κατευθύνθηκε στο σημείο του πέναλτι με ταχύτητα που θα ζήλευε ακόμα και sprider! Για τον αν υπήρχε παράβαση η όχι, το διαιτητικό τρίο ενημερώθηκε μετά το τέλος του αγώνα από τον ποδοσφαιριστή του Αττάλου που ”ανατράπηκε”.Θα θέλαμε να γνωρίζαμε την βαθμολογία που πήρε το διαιτητικό τρίο από τον αρχιδιαιτητή που βρισκόταν στο ματς!!!!!
Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή χασκογελάτε γιατί οι απεσταλμένοι εκτελεστές σας, έκαναν την δουλειά τους, αλλά να γνωρίζετε καλά ότι εμείς δεν θα σας κάνουμε την χάρη να παρατήσουμε μια προσπάθεια που με τόσο κόπο έχουμε ξεκινήσει.
Σας υπενθυμίζουμε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οφείλει να προάγει και να έχει σαν αυτοσκοπό τον υγιή ανταγωνισμό, την ευγενή άμιλλα και την ένταξη των νέων στον αθλητισμό.
Με όλα τα παραπάνω, δεν θέλουμε να μειώσουμε την αξία του αντιπάλου ούτε και να βρούμε άλλοθι για την ήττα όπως πολλοί συνηθίζουν να πράττουν αλλά ζητάμε ίσες διαιτησίες – πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές.