Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Σκληρή ανακοίνωση της Αγίας Ελεούσας για τον αγώνα με την Νέα Ιωνία

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Αγία Ελεούσα, για τα γεγονότα του αγώνα με την Νέα Ιωνία…

Η Ζούγκλα του Αμαζονίου, μεταφέρθηκε στις 14/04/2024 Κυριακή απόγευμα, σε ένα δήμο ο οποίος απέχει μόλις οκτώ χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Στον αγώνα λοιπόν μεταξύ των ομάδων ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ και ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έγιναν πράγματα και θαύματα, για τα οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ένας «ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ» ο οποίος κάθε χρόνο μεταφέρεται σε διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη με αποκλειστικό σκοπό την ικανοποίηση του ΕΓΩ του.

Από την προθέρμανση κιόλας των ομάδων, έδειξε τις προθέσεις του, αρχικά βρίζοντας και απειλώντας στην εξέδρα, γονείς και φίλους που ακολούθησαν όπως κάθε Κυριακή την ομάδα μας, χωρίς να προκαλέσουν ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα.

Την βροχή από τα μπουκάλια με νερό, την δικαιολογούμε λόγω ζέστης και όσο ο αγώνας βρισκόταν στο 0-0 λογικό είναι να ανεβαίνει και η θερμοκρασία και να χρειάζονται περισσότερα μπουκάλια με νερό. Βέβαια είναι γνωστό στη Ιατρική Κοινότητα ότι σε περιπτώσεις λιποθυμίας το νερό βοηθά, με την διαφορά ότι έπρεπε να πηγαίνει προς τη δική του κατεύθυνση.

Στο ημίχρονο του αγώνα και με το αποτέλεσμα στο 0, και επειδή ο εν λόγω ¨κύριος¨ δεν άντεχε πλέον, νόμιζε ότι στέλνοντας 5-6 «φίλους του» μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας μας, με απειλές και ύβρεις λέγοντάς τους ότι αν δεν χάσουν δε θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο, σε παιδιά 17χρονα και 19χρονα, θα μπορούσε να καταφέρει αυτό που τόσο επιθυμούσε!

Φυσικά αυτά τα παιδιά του έδειξαν ποδοσφαιρικά ότι αν και μικροί σε ηλικία δεν καταλαβαίνουν και πολλά, αφού μέχρι το 90ο λεπτό, οι λιποθυμίες που μοίραζαν, έγιναν εγκεφαλικά.

Για όλα αυτά, υπήρχαν Παρατηρητής και Υπερπαρατηρητής στο χώρο, οι οποίοι ελπίζουμε να έχουν καταγράψει τα πάντα.

Όπως ήταν φυσικό καλέσαμε αστυνομική δύναμη, για να προστατέψουμε τόσο την ομάδα, όσο και τους φίλους και συγγενείς που μας είχαν ακολουθήσει.

Καθώς περνούσε η ώρα και το σκορ παρέμενε στο 0, η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο ηλεκτρισμένη και πηγαίνοντας προς τη λήξη όλα έδειχναν πως οδεύουμε προς … πόλεμο!

Στο 90 ακριβώς, ήρθε η λύτρωση για την γηπεδούχο ομάδα και μαζί ένα ακατανόητο ξέσπασμα απέναντί μας. Χίλια συγνώμη που ήρθαμε να αγωνιστούμε! Χίλια συγνώμη που δεν κάτσαμε .. σώνει και καλά να χάσουμε και θίξαμε το ΕΓΩ σας κύριε .. ΤΟΥΡΙΣΤΑ !

Δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι να αμαυρώσεις την ένδοξη Ιστορία και Καταγωγή της Νέας Ιωνίας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κράτησαν σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική τους συμπεριφορά η οποία και τους δικαίωσε έστω και στο 90!!

Όσο για την ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά, καθώς κόντρα σε όλους και σε όλα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ΕΝΤΟΣ του αγωνιστικού χώρου και ΜΟΝΟ, προστατεύοντας την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος.

Επίσης, τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό τρίο, το οποίο δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο διαμαρτυριών εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς .. εκτός αυτού υπήρχε μεγάλη ένταση.

Τέλος κύριοι της ΕΠΣΑ, σίγουρα έχουν γίνει άλματα και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, καμαρώνουμε όλοι για την οργάνωση και την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, αλλά δυστυχώς, προφανώς χρειάζονται κι άλλα ακόμη πιο αυστηρά μέτρα, για να απομακρυνθούν επιτέλους από το χώρο αυτοί οι περίεργοι τύποι και η ¨συνοδεία¨ τους, από το χώρο του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου, μήπως και κάποια στιγμή το άθλημα ζήσει ακόμη καλύτερες ημέρες.

Προς κάθε αρμόδιο : Προστατεύστε το άθλημα – Προστατεύστε τα Παιδιά μας – Προστατεύστε την Κοινωνία μας.

Με προβληματισμό

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ