Connect with us

stoplekto

Σκληρή απάντηση από ΑΕ Νίκαια σε Εθνικό…

Published

on

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε στις δηλώσεις της διοίκησης του Εθνικού το ΔΣ της ΑΕ Νίκαιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Στον αγώνα που διεξήχθη χτες Σάββατο 29 Δεκεμβρίου μεταξύ της ομάδας μας και το Εθνικού Πειρ.1923. Η ΑΕ Νίκαια εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία. Παράπονα που όμως έχουν να κάνουν με συγκεκριμένες φάσεις του παιχνιδιού .Σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο και προσπαθούμε να είμαστε φιλόξενοι απέναντι τους άσχετος ονόματος .Για εμάς είναι αθλητές που έχουν τους ίδιους σκοπούς με τα δικά μας παιδιά.

 

Σαφώς και σεβόμαστε την ιστορία του κάθε αντίπαλου σωματείου. Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Πειραιά αλλά γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι και ο Εθνικός. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν φιλοξενήθηκε και ο Εθνικός. Τα παράπονα απέναντι στην διαιτησία έχουν να κάνουν με το ότι ο ρέφερι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βάλει την αντίπαλη ομάδα στην περιοχή μας. Αλλά!! και στο γεγονός ότι…δεν δόθηκαν 2 πέναλτι, ένα σε κάθε ομάδα..Θεωρούμε ότι και τα 2 ήταν πέναλτι. Με την μόνη διαφορά ότι στην φάση του 5 περίπου λεπτού ο επιθετικός μας ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό και καθώς ήταν τελευταίος παίκτης και με προφανής θέση για γκολ θα έπρεπε να αποβληθεί ο αντίπαλος αμυντικός και ίσως αυτό να έκρινε την έκβαση του αγώνα ΙΣΩΣ!!!…

 

Εμείς λοιπόν λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν αναφερθήκαμε σε καμία περίπτωση στον αντίπαλο κάτι που δεν είναι άλλωστε στις πρακτικές μας. ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ των προπονητών μας μετά το παιχνίδι στάθηκαν στο γεγονός της διαιτησίας και στο ότι είναι κρίμα γι αυτά τα παιδιά που είναι όλα νεαρής ηλικίας να μην εισπράττουν αυτό που δικαιούνται μέσα στον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. Νομίζουμε ότι διαιτησίες σαν τις χθεσινές ούτε ο αντίπαλος μας τις έχει ανάγκη,( και αυτό εννοούσε ο προπονητής μας στις δηλώσεις του), αλλά ούτε εμείς έχουμε σαν όνειρο ζωής να κερδίσουμε τον Εθνικό , έχουμε όνειρο και φιλοδοξία να κερδίζουμε όλους τους αντιπάλους μας ανεξαρτήτου ονόματος και να δούμε αυτά τα παιδιά να παίζουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Δεν επιλεγούμε παιχνίδια ούτε αντιπάλους.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους αλλά θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν ζητάμε χάρες από κανέναν απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ από όλους και ιδιαίτερα από την διαιτησία, που ακόμα και από τους διαιτητές έχουμε δεχτεί το ανθρώπινο λάθος. Αλλά μέχρι εκεί..!!!.

 

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν είναι δανεικός στην ομάδα μας. Αναφέρθηκε σε δηλώσεις παράγοντα ότι μας έχει παραχωρηθεί ποδοσφαιριστής δανεικός. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν είναι δανεικός στην ομάδα μας… Ο ποδοσφαιριστής Μωυσιαδης μεταγράφηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι. Μάλιστα είχε εκδοθεί ανακοίνωση από την ομάδα μας όπου ευχαριστούσαμε την διοίκηση του Εθνικού για αυτήν την μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής ήταν στις επιλογές μας το καλοκαίρι και ήρθαμε σε επαφή με την διοίκηση του Εθνικού(Επαφή που έκανε η πρόεδρος μας ). Υπάρχουν οι ανακοινώσεις στα σαιτ και έντυπο τύπο του καλοκαιριού. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και αποτελεί βασικό

κομμάτι της σημερινής Νίκαιας (αυτό προς αποκατάσταση της αλήθειας). Δεν έχουμε εχθρούς ούτε βλέπουμε φαντάσματα. Όλα τα σωματεία του Πειραιά είναι ή θέλουμε να είναι φίλοι μας, ΜΟΝΟ για 90 λεπτά θέλουμε να είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε παιχνίδι με ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Ευχόμαστε σε όλον τον ποδοσφαιρικό Πειραιά το νέο έτος να φέρει χαμόγελα σε όλους μας και σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία σε αυτούς και στις οικογένειες τους.”

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply