Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σκληρό καρύδι ο Άγιος Θωμάς

Published

on

Ξέρει ότι χρειάζεται να ανέβει έναν… Γολγοθά για να προβιβαστεί στα σαλόνια της Αθήνας, αφού μπροστά του βρίσκονται Παλαιό Φάληρο, Ελευθερούπολη και Άγιαξ Ταύρου, ενώ έπεται ο Αστέρας Ζωγράφου. Παρ’όλα αυτά, ο Άγιος Θωμάς αποδεικνύει ότι είναι σκληρό καρύδι και προσπαθήσει βήμα-βήμα να τα καταφέρει. Το Σάββατο επικράτησε 3-1 της Λαύρας Αργυρούπολης στο Γουδί και έφτασε τους 30 βαθμούς, στο -1 από την τρίτη θέση και στο -3 από την δεύτερη. Από την άλλη πλευρά, δωδέκατη συνεχίζει η Λαύρα έχοντας 17 βαθμούς και συνεχίζει να μάχεται για την κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο πρώτος σκόρερ των ‘πορτοκαλί’, Δημήτρης Θύμιος, ο οποίος έφτασε τα επτά τέρματα στο πρωτάθλημα. Στο 11′ άνοιξε το σκορ και στο 30′ ο Αναστασάκης κλείδωσε με πλασέ το παιχνίδι γράφοντας το 2-0. Στο 40′ ο Αγγελιδέλης παραλίγο να μειώσει, όμως η εκτέλεση φάουλ του σταμάτησε στο δοκάρι του Χρυσικού. Έτσι, το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό, ο Αγγελιδέλης βρήκε στόχο από κοντά για το 2-1 στο 60′ ύστερα από επέμβαση του Χρυσικού σε σουτ του Χάβου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Θύμιος στο 78′ με ωραία ενέργεια.

Διαιτητές: Αργυρός Π., Νικολάου Χ., Καδδάς Π.

Αγ.Θωμάς (Κώστας Τσινιάς): Χρυσικός, Αλικάι, Ρόης, Χατζής, Αναστασάκης, Φασίτσας (78′ Αγόρας), Θύμιος Δ. (73′ Παπανικολάου), Ζαρκαδούλας Φ., Τιτόπουλος, Μαστρογιάννης (85′ Δαμούρας), Μάχας

Λαύρα (Άκης Μιχαηλίδης): Τζάκος, Ζακόπουλος, Σταμπέλος (55′ Συμεωνίδης), Μηνόπουλος, Παγκάκης, Κωνσταντόπουλος (78′ Μακρογκίκας), Καντιώτης, Μυτιληνός, Χάβος, Αγγελιδέλης, Ταγκούλης (65′ Καφαντάρης).