Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκληρό καρύδι ο Ιάσονας 3-1 το Χαϊδάρι με σόου Μιχαλόπουλου!

Published

on

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑ πέτυχε ο Ιάσονας Ιλίου που επικράτησε 3-1 του νεανικού Χαϊδαρίου στον Ίλιον. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάρης Μιχαλόπουλος, καθώς σημείωσε χατ-τρικ και επιβεβαίωσε τον λόγο που επέστρεψε στην ομάδα τον Γενάρη. Από την άλλη πλευρά, ο Άγγελος Πυρένης είχε την ευκαιρία να τσεκάρει για πρώτη φορά τους νέους παίκτες σε επίσημο αγώνα. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, στην βαθμολογία οι ‘κυανόλευκοι’ έφτασαν τους 23 βαθμούς στην 14η θέση πλησιάζοντας τους Πεύκη (25), Χαλάνδρι (25) και Νέα Ιωνία (27), ενώ ο ιστορικός ΑΟΧ είναι σταθερά τέταρτος μετρώντας 39 πόντους.

Ο Μιχαλόπουλος άνοιξε το σκορ στο 24′ πλασάροντας μέσα από την περιοχή ύστερα από όμορφη μεταβίβαση του Μανδαμαδιώτη, ο οποίος έκοβε και έραβε στο κέντρο με τον Καριατλή. Πέντε λεπτά αργότερα ο τελευταίος έβγαλε την σέντρα και ο έμπειρος άσος εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση του Μίχου για το 2-0. Το προσωπικό του σόου ολοκληρώθηκε στο 43′ με έξοχη προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή. Κάπως έτσι, το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και απλά ο Ρούσα πέτυχε το γκολ της τιμής με υπέροχο σουτ στο 67′ για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Γεωργακόπουλος Π., Γούναρης Π.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας (65′ Καραμίτζας), Βασιλάκος Β., Δήμος, Λουκάκης, Αγγελόπουλος (65′ Μποδώνιας), Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Μιχαλόπουλος, Καριατλής (70′ Βασιλικός), Κωνσταντόπουλος Α.

Χαϊδάρι (Άγγελος Πυρένης): Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Ζαγκλής, Ροκάκης (67′ Τσιάνι), Καρώνας, Ρούσα, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (85′ Κλαυδιανός).