Connect with us

5ος Όμιλος

Σκλιοπίδης και επίσημα στον Ιωνικό

Published

on

Mε νέα μεταγραφική βόμβα συνεχίζει την πορεία του για τον τίτλο ο Ιωνικός.

Απέκτησε τον αμυντικό του Πανθρακικού Δημήτρη Σκλιοπίδη που αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πιερικό. Το 2007 μεταπήδησε στον Αγροτικό Αστέρα στον οποίο αγωνίστηκε για μια πενταετία. Από το 2011 ανήκε στον Πανθρακικό.

Η απόκτηση των Σκλιοπίδη και Γρομητσάρη στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε συνδυασμό με την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης με τους Καλλέργη, Κορακάκη, Σαντριά και Μαρουκάκη καθιστά εξόχως ανταγωνιστική την ομάδα και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ιωνικός μετά το ρεπό της Κυριακής και το φιλικό με την Τριγλία στη Ραφήνα επιστρέφει ιδιαίτερα ενισχυμένος και αποφασισμένος στην αγωνιστική δράση με στόχο την νίκη στον εκτός έδρας αγώνα με την Προοδευτική.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες φιλοδοξούν να κλείσουν τους αγώνες του πρώτου γύρου το ίδιο εντυπωσιακά όπως ξεκίνησαν την αγωνιστική περίοδο ( νίκη 3-1 επι του Ατρομήτου στον Πειραιά την πρώτη αγωνιστική) διευρύνοντας το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

 

Ο εκτός έδρας αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την Προοδευτική, λόγω των τεταμένων σχέσεων των φανατικών οπαδών των δύο ομάδων και του κλίματος δυναμικής αντιπαράθεσης που καλλιεργήθηκε τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ευαισθησία από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής τα οποία αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις και ο αγώνας να διεξαχθεί σε φίλαθλα πλαίσια.

 

Ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Σκλιοπίδης πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση και είναι στη διάθεση του Μάρκου Δήμουνγια τον Κυριακάτικο αγώνα όπως και οι υπόλοιποι νεοοκτηθέντες ποδοσφαιριστές.

Μοναδικοί απόντες οι Γιάννης Τσακίρης και Γιώργος Μαργιόλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply