Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκορ και θέαμα στο ΠΑΟ Ρουφ- Ολυμπιακός Λιοσίων 3-3

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Ρουφ σήμερα η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 38 βαθμούς, και οι φιλοξενούμενοι 31.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κώστας Παλάτσιος στο 32′ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο έμπειρος μέσος της Αούστρια διανύει μια εκπληκτική περίοδο, καθώς αυτό είναι το πέμπτο γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων είχε άμεση αντίδραση και έφερε το ματς στα ίσα στο 36ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Λευκαδίτη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-2 στο 50′ με τον Καλκανάκο, όμως ο ΠΑΟ Ρουφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Καλτσά ισοφάρισε σε 2-2 στο 61ο λεπτό. Ο Ρίζος με ωραία κεφαλιά στο 84′ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Λιοσίων κάνοντας το 2-3, ο οποίος κράταγε τη νίκη μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου ο Γιακουμάκης με ένα φοβερό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΠΑΟ Ρουφ (Ν. Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (75′ Νάσι), Τσουκαλάς Αθ. (85′ Σιμάκου), Μανέτας, Βουρνάζος, Καλτσάς (85′ Αναστασίου), Καψής (56′ Στατήρης), Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ. (85′ Παλαντέσκου), Κουράφαλος, Γιακουμάκης

Ολυμπιακός Λιοσίων (Θ. Βάλσαμος): Φανουργιάκης, Παναγιωτίδης, Ζέρβας (75′ Νίκολι), Μπιμάι, Βασιλάκος, Λευκαδίτης (46′ Λαμπρόπουλος), Γιαννακόπουλος (75 Κούστας), Γανωτής (46′ Καμινιώτης), Καλκανάκος, Τσάτσα, Ρίζος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ