Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκυριώτης: «Αφιερωμένη στον Δημήτρη – Όλα για την παραμονή!»

Published

on

Την προηγούμενη αγωνιστική, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ρέφαρε σε σημαντικό βαθμό την γκέλα του Μπραχαμίου κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου παρά την συνεχή βροχόπτωση επικράτησε 1-0 της Αγίας Παρασκευής στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ και συνεχίζει να καταδιώκει τον ΠΑΟ Ρουφ έχοντας ως στόχο την ασφαλή ενδέκατη θέση.

Για τον αγώνα, την συνέχεια, αλλά και τον μεγάλο άτυχο της φετινής χρονιάς, Δημήτρη Παπαναστασίου, μίλησε μετά την σπουδαία νίκη ο αρχηγός της ομάδας, Στέλιος Σκυριώτης. Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου τερματοφύλακα στην ιστοσελίδα μας: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς και τα δώσαμε όλα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, ενώ στην συνέχεια θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε για να αποβάλουμε το άγχος. Κρατάμε το τρίποντο και να ξέρετε ότι διοίκηση-τεχνικό τιμ-ποδοσφαιριστές θα δώσουμε την ψυχή μας, ώστε ο σύλλογος να τερματίσει εκεί που αξίζει. Όλα για την παραμονή! Τέλος, θέλω να αφιερώσω το τρίποντο στον άτυχο Δημήτρη (σ.σ. Παπαναστασίου). Του εύχομαι υγεία, να επιστρέψει δυνατός και να θυμάται ότι όλοι είμαστε δίπλα του.»

Επόμενος αγώνας για τους περσινούς πρωταθλητές της Β’ ΕΠΣΑ είναι στην Ερυθραία ενάντια στον αξιόλογο Πανερυθραϊκό την Κυριακή 3/4 στις 16:30.