Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σκόνταψε η Λαυρεωτική

Άφησε βαθμούς στο Μενίδι, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Published

on

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Αχιλλέας Κ. Αχαρνών και Λαυρεωτική αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Έτσι οι φιλοξενούμενοι είδαν την διαφορά τους από τον τρίτο Σαρωνικό να μειώνεται στους τρεις βαθμούς. Παρόλα αυτά η ομάδα του Λαυρίου χρειάζεται μόλις μία νίκη στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την άνοδο αφού ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στο παιχνίδι τώρα, το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Χρήστου για την Λαυρεωτική και στο 46′ ο Μιχαηλίδης έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Όμως ο Αχιλλέας μείωσε γρήγορα στο 48′ με τον Μπούσκο σε 2-1, για να έρθει στο 78′ ο Σταματόπουλος και να κάνει το 2-2. Οι γηπεδούχοι μπορούν να τα βάλουν και με την τύχη τους, αφού είχαν δύο δοκάρια στο 60′ με τον Μπούσκο και στο 73′ με τον Φούντα.

Διαιτητές ήταν οι Κάντζος, Μπουξμπάουμ και Πολυχρονιάδης.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Σταφυλάς, Γιοϊτέσι(46′ Τσανακτσίδης), Σταυρόπουλος, Παπαναστασίου, Μπούσκος, Ελβις, Τσάκαλος(70′ Παπαχρήστου), Σταματόπουλος, Φούντας, Φεύγας

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Καραμολέγκος Λ., Δρούγκας (46′ Παπαγεωργίου),Χουσείν, Παντελιάς, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Τζόρας (80′ Καραμολέγκος Δ.),Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Μακρής, Χρήστου.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply