Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σκόνταψε η Νέα Σμύρνη, 2-2 εκτός με Χαλκηδονικό

Published

on

Αν και ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς η Νέα Σμύρνη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 2-2 εκτός έδρας με τον Χαλκηδονικό.

Είχε έτσι την πρώτη της απώλεια βαθμών, αλλά παραμένει αήττητη και με 10 βαθμούς είναι στην πρώτη θέση μαζί με την Κοψαχείλα, ενώ ο Χαλκηδονικός πήρε τον πρώτο βαθμό του.

Ο Χαλκηδονικος προηγήθηκε στο 10’ με σουτ του Καγιαννά. Η Νέα Σμύρνη αντέδρασε άμεσα και μέσα σε δύο λεπτά γύρισε το παιχνίδι, αφού αρχικά με σουτ του Τσιμήτρη στο 19’ έγινε το 1-1, ενώ με  προβολή του Αρβανιτάκη στο 21’ έγινε το 1-2.

Στο 47′ ο Χαλκηδονικόςισοφάρισε με κεφαλιά του Χαντζάρα σε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια κυριάρχησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, βλέποντας το σουτ του Φασούλα σρο 72′ και την κεφαλιά του Βερεσόγλου στο 75′ να σταματάνε στο δοκάρι.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τζουάνος (46’ Αυγουστής), Κολοκυθάς, Τσέλιος, Χαντζάρας (72’ Μπιθαράς), Κουκουμαφτσής, Καγιαννάς (83’ Λαγός), Ράγιας, Ζώης (59’ Γουδέλης), Δουλιόγλου, Δράκας.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ελμεκάουι, Κουκουλιτάκης (56’ Μπιρμπίλης), Λέτσι, Βερεσόγλου, Τσιμήτρης, Αθανασίου, Παππάς, Αρβανιτάκης, Φασούλας, Πρέντζε, Γκιόνη.