Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκόνταψε ο Ηλυσιακός , 2-2 με τα Μελίσσια

Published

on

Αν και προηγήθηκε με 2-0, ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στα Μελίσσια, μένοντας στο 2-2.

Η ομάδα του Κώστα Ψυρόπουλου παραμένει αήττητη, αλλά με τρεις ισοπαλίες στα 4 ματς έχει 6 βαθμούς, ενώ τα Μελίσσια έχοτν πέντε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 15′ με κεφαλιά του Μιχελή. Στο 25′ ο Σεράνι με σουτ έκανε το 2-0,  αλλά στο 35′ ο Ηλυσιακός έμεινε με 10 παίχτες αφού  ο Ραγκαβάς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Στο 40′ ο Ηλυσιακός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σεράνι δεν κατάφερε να σκοράρει και να τελειώσει ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό μειονέκτημα και με δύο γκολ του Μακρυπίδη στο 65′ και στο 80′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Βαμβακάς, Ραγκαβάς, Σαμιώτης, Μιχελής, Χριστόπουλος, Βελλισάρης, Γκουτσούλας, Αποστολόπουλος (30′ λ.τρ.Τσουρέας), Σαλαπάτας (75′ Τσουκαλάς), Σεράνι, Μπουσάι (90′ Γιαννόπουλος).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Βασιλάκης, Καρακάσης, Κυριακόπουλος, Λαγανάς (52′ Μακρυπίδης), Καραμπίνης, Φάκης Δ., Αρβανίτης (75′ Κωβός), Μπονιάκος (75′ Μαράνος), Φάκης Ι. (70′ Κάσο), Καλημέρης, Παπαχρήστος.