Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σκόνταψε ο Κένταυρος Βριλησσίων, 3-3 με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη ο Κένταυρος Βριλησσίων υποχρεώθηκε σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με  3-3 από τον ψυχωμένο Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη, και είδε τον Αστέρα Καισαριανής να ξεμακραίνει στη βαθμολογία.

Εφτασε έτσι τους 31 βαθμούς και η διαφορά από την κορυφλή έφτασε τους 9 βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής, φτάνοντας τους 16.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι γλύτωσαν τα χειρότερα, αφού αν και προηγήθηκαν με 2-0, κατάφεραν να ισοφαρίσουν προς το τέλος της  αναμέτρησης…

Στο 4′ ο Τσαντήλας έκανε το 1-0, με τον Φελέκη στο 17′ να πετυχαίνει το 2-0, σκορ με τι οποίο έληξε το πρώτο μέρος.  Με την έναρξη του 2ου μέρους τα πάντα άλλαξαν. Στο 49′  ο Χασκής μείωσε σε 2-1, με τον Αμπεντινάι να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 53′. Στο 68′  ο Τριανταφυλλίδης έκανε το 2-3 κάνοντας την ανατροπή, αλλά στο 76′ ο Σεκ διαμόιρφωσε το τελικό 3-3.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Ρούπτσος): Τικταπανίδης, Σαχσανίδης, Γκέζος (60′ Κολιός), Κουτσογκίλας, Χαλκιόπουλος, Κεραμάς, Τσαντήλας, Φελέκης (68′ Σεκ), Γεωργουδάκης (46′ Πιπεράς) (81’Κουτσουμπίνας), Νιτσάκης, Αλεξανδράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης): Δράκο, Μπούσι, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Βλαχονικολέας, Τριανταφυλλίδης, Χρήστου, Ριζβάνι (88′ Δούρος), Νόκα (66′ Πετανάι), Μάλκο (90′ Τσαλέρας).