Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σκόνταψε ο ΠΟΨ, 1-1 με τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ο ΠΟΨ υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γαλάτσι με 1-1.

Έχει πλέον 47 βαθμούς και είδε την Λαύρα να τον φτάνει στη βαθμολογία, ενώ το Γαλάτσι έχει 32 βαθμούς.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του Ψαρίδη που άφησε με σοβαρά παράπονα και τις δύο ομάδες…

Στο 20′ ο Γράβας έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους στο 40′ να κερδίζουν πέναλτι ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σπυριδάκης κάνοντας το 1-1.

Στο 60′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν έντονα όταν το σουτ του Δαγρέ σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα φαίνεται να σκάει μέσα από την γραμμή, αλλά διαιτητής και βοηθός είπαν παίζετε. Στο 75′ το Γαλάτσι άγγιξε το 2ο γκολ, αλλά το φάουλ του Θεοδωρακάτου σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Τσελίκας (88’ Γκολέμης), Γιατράκος (79’ Μαστορίδης), Ηλιακίδης, Τσίκος, Καραγιάννης, Γεντίκης (46’ Σανιάνγκ), Γραμμένος (62’ Ρίζος), Σπυριδάκης, Μαραβελάκης, Δαγρές
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζέλης, Παπαδόπουλος (86’ Λάσκας), Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (90’ Κουκουλιτάκης), Νταβαρίνος, Γράβας, Γεωργαντώνης (85’ Κ. Μπατζέλης), Πέππας.