Connect with us

stoplekto

Σκόνταψε στον… Δήμο του ο Μανδραϊκός

1-1 στις Ερυθρές

Published

on

Μέσα στον ίδιο του τον Δήμο (μετά τον Καλλικράτη Μάνδρα- Βίλια- Ερυθρές) ανήκουν στον ίδιο Δήμο, ψαλίδισε τα όνειρα του για άνοδο ο Μανδραϊκός αφού σκόνταψε στις Ερυθρές, παραχωρώντας 1-1 στην τοπική Δάφνη.

Μάλιστα στο τέλος του αγώνα δεν έλειψαν και μικροεπεισόδια ανάμεσα σε παίκτες και παράγοντες τω δύο ομάδων με το κλίμα στα αποδυτήρια να μυρίζει μπαρούτι.

Ο Μανδραϊκός άνοιξε το σκορ στο 32΄με τον Αργυρίου αλλά στο 56΄η Δάφνη έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο Μακρής ανατράπηκε στην περιοχή και ο Ανέστης εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το τελικό 1-1.

Στο 70΄ αποβλήθηκε ο Κάτσος. Παράπονα από τη διαιτησία  του Παναγιωτόπουλου έχει ο Μανδραϊκός. Μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής απέβαλε και τον Τουρνά.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Σταματίου, Κουλέ, Κουτσοδήμος Π., Μάγκας, Κουτσοδήμος Μ., Τσέλος (62′ Γκολός), Μακρής, Λιώρης, Ανέστης (73′ Κώνστας), Νικολάου, Κουτσοδήμος Δ. (89′ Γκούρλας).

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ: Τσουκαλάς, Κάτσος, Γεωργιάδης Π. (60′ Κωνσταντινίδης), Παπαναγιώτου, Χειμωνίδης, Κοκλιώτης (87′ Αλημπάς), Τουρνάς, Πλαβούκος, Αργυρίου, Ραπτόπουλος, Μαρκάκης (81′ Νταφόπουλος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply