Connect with us

stoplekto

“Σκόνταψε” στο Ρέντη ο Ατρόμητος Πειραιά, 0-0 με την ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας

Published

on

Πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο Πειραιά, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο 0-0 με τον ψυχωμένο Σαρωνικό, ο οποίος μάλιστα στο φινάλε κόντεψε να “κλέψει” το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος οι νησιώτες έκλεισαν καλά τους γηπεδούχους και έφτιαξαν κάποιες ευκαιρίες, με τον Ατρόμητο όμως να χάνει τη σπουδαιότερη στο 45′, όταν ο Κοντάκος από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον Μπακόμητρο Κ. που απέκρουσε.

Στην επανάληψη οι Καμινιώτες μπήκαν πολύ πιο δυνατά και με ένταση πίεσαν πολύ τους φιλοξενούμενους, χάνοντας ευκαιρίες με τους Κοντάκο(55′, 61′, 80′), Παπαδάκη(69′) και Τζάκσον(77′).

Μια “ανάσα” από το μεγάλο διπλό έφτασε όμως ο Σαρωνικός, που στο 93′ εκμεταλλευόμενος την αντεπίθεση έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Φεϊζούλα, που προσπάθειά του απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Μυρτά.

Διαιτήτευσε ο Παπανδριόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μυρτά, Μαυρίδης(80′ Γαβαλάς), Χονδρουδάκης, Μαούνης, Στεφανής, Καστράτι, Παπαδάκης(68′ Ντόσκορης), Κατίδης, Τζάκσον, Κοντάκος, Παπαθανασίου(60′ Σιάνος).

ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακόμητρος Κ., Γκέκας, Φεϊζούλα, Μελάς, Αγγελάκης, Τζελάι, Λαλάι, Στακάι, Τσαλίκης(85′ Μπακόμητρος Ν.), Μυστάκου(73′ Καλικαντής), Χρυσοχόος.