Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Σκόρπισε ο Παλληνιακός τον Ολυμπιακό Λαυρίου (4-1)!

Published

on

(Photo www.pallinipress.blogspot.gr)

Αποτελεί ίσως το αποτέλεσμα που προκαλεί την μεγαλύτερη εντύπωση στο φίλαθλο κοινό της ανατολικής Αττικής. Ο λόγος για την επιβλητική νίκη που σημείωσε ο Παλληνιακός χθες απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου, τον οποίο διέλυσε με 4-1 και τον… πέταξε εκτός Κυπέλλου. Οι «κίτρινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 5’ αγώνα χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Ντρένοβα. Στο 22’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σκεντούλι, με τους «ερυθρόλευκους» να μειώνουν στο 32’ σε 2-1 με τον Αλεξάντερ Γιαχάεβ.  Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση προκειμένου να στείλουν το ματς στην παράταση. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τις… ορέξεις του Μπερτσιά. Ο νεαρός άσος του Παλληνιακού πέρασε στο γήπεδο στο 61’ και λίγο αργότερα πέτυχε τα δυο γκολ που «σφράγισαν» την πρόκριση της ομάδας του. Η αρχή έγινε στο 80’ όταν ο παίκτης των γηπεδούχων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-1, για να ολοκληρώσει το… κρεσέντο του στο 87’ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα 1’ νωρίτερα είχε αποβληθεί από πλευράς Ολυμπιακού Λαυρίου ο Αμπντέλ Ραχημ με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητής ήταν ο Μάλαμας με βοηθούς τους Παπαλιώτη και Τζάλα.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Μπούρας Π., Ρακιντζόπουλος (46’ Πάσσαρης), Σιαδήμας, Καρακάσης, Μπούρας Η., Ντρένοβα (89’ Σταθόπουλος), Σκεντούλι, Παπασαράντος, Ζώκος (61’ Μπερτσιάς), Κοβάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Αραχωβίτης Μ., Βαφειάδης Ε., Τσομπανάκης, Βαφειάδης Στ., Τσιώλης, Μούργος, Πούλος, Κωστάκης (23’ λ.τρ Γιαχάεβ Α. (80’ λ.τρ Πετρίδης)), Αμπντελ- Ραχημ, Βελετάκος, Γιαχάεβ Β.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply