Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Σκόρπισε” την Νίκη Ρέντη ο Αίαντας Σαλαμίνας 9-1

Published

on

Η φιλοξενούμενη  Νίκη Ρέντη έκαναν το «λάθος» να προηγηθεί με τον Μελανό στο 10’ και στην συνέχεια γνώρισε βαριά ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας που επικράτησε 9-1 αλλά στο τέλος δεν είχε ευχάριστα νέα από το Ικόνιο, όπου το Κερατσίνι  πέρασε χωρίς απώλειες και παρέμεινε  στην κορυφή, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Σαλαμίνας να ακολουθεί  με τρεις βαθμούς διαφορά.

Η ομάδα του Χρήστου Τάσση ισοφάρισε στο 17’ με τον Χατζή  σε 1-1, στο 21’ ο Σταφσουλάι έκανε το 2-1,  στην συνέχεια ο Κοκλιώτης στο 23’ σημείωσε το 3-1 και στο 44’ το 4-1, το 5-1 πέτυχε ο Χατζής στο 65’, ένα λεπτό αργότερα ο Τζαβάρας έγραψε το 6-1’, ο Κοκλιώτης και πάλι βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ στο 7-1, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ζέρβας πραγματοποίησε το 8-1 και έκλεισε τον χορό των τερμάτων ο Κοκλιώτης στο 76’ διαμορφώνοντας το 9-1.

Διαιτητής ήταν ο Μαρινάκης.

Αίας Σαλαμίνας: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου, Τζαβάρας, Δημαμάκος(80′ Καρνέζης), Τζιόλας, Παπασταύρου(70′ Μπακουλάτι), Σταφσουλάι(70′ Λιάτος), Δάλλας(46′ Lacka), Ζέρβας, Κοκλιώτης(80’ Ευθυμιάτος), Χατζής.

Νίκη Ρέντη: Γκερλές, Μελανός(16′ λ.τρ. Ασάνι), Λεβέντης, Χάντρι, Stan, Καραμολέγκος, Πετεινός, Παπαδόπουλος, Σωτηριάδης, Γάλλος, Σάκκα.