Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Σκόρπισε” τον Ηρακλή η Ελπίδα

Published

on

Ξέσπασμα για την  Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επιβλήθηκε με 5-1 του Ηρακλή Περιστερίου που προηγήθηκε στο σκορ, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ρόκα που σημείωσε τέσσερα τέρματα. Μάλιστα μετά  και την απώλεια του Άρη Πετρούπολης στο Μπραχάμι οι γηπεδούχοι πλησίασαν στους τέσσερις βαθμούς και θα παλέψουν για την άνοδο μέχρι τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος… και προηγήθηκαν στο σκορ στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταυριανού σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου από τον Αντωνίου. (0-1).

Η ισοφάριση (1-1)για τους γηπεδούχους ήρθε στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόκα, οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του όταν πλάσαρε άψογα τον Κυριακόπουλο (2-1) . Στο δεύτερο μέρος η Ελπίδα κυριάρχησε στο γήπεδο και μέσα σε δύο λεπτά ο Ρόκα εκτέλεσε δύο φορές για το 4-1, στο 53’ με προβολή  και στο 54’ πλάσαρε εύστοχα μετά από μεταβίβαση του  Πετανάι. Το τελικό 5-1 σημείωσε ο Στάθης στο 76’. Στο 7’ ο Μπίντζος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του  Κυριακόπουλου.

 

Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Κορτέσης και Σαμοΐλης

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Δεσύπρης, Παρασκευόπουλος (58′ Κάτρης), Κωνσταντίνου, Αντωνίου, Πετανάι, Μπίντζος (77′ Φλωράκης), Πανταζής, Ντίμο, Ρόκα, Κουτσουρούπας (58′ Αντωνουσάκης), Στάθης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κυριακόπουλος, Σιώλος, Μπερνικόλας, Καρακωσταντής, Πατατάνες (46′ Χαυλής), Κατσουγιάννης, Αρχοντούλης, Κωνσταντόπουλος, Κληρονόμος (58′ Αγγελάκης), Βλάμης (8′ λ. τρ. Κόλιας), Σταυρινός.