Connect with us

stoplekto

Σκότωσαν την ΑΕ Γλυφάδας τα Ιλίσια 2004

Published

on

Τα Ιλίσια 2004 επικράτησαν 2-1 στην Γλυφάδα και σκότωσαν τις ελπίδες για παραμονή της τοπικής Ένωσης. Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν πάση θυσία το τρίποντο, όμως το γκολ του Γεωργατζέλη στις καθυστερήσεις δυσκόλεψε την κατάσταση καθώς ο Άτλας Κυψέλης απέχει πέντε βαθμούς και έχει παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα, η αδιάφορη ομάδα των Ιλισίων συνεχίζει την άτυπη μάχη για την πρώτη πεντάδα κόντρα στον ΓΣ Καισαριανής.

Στα αγωνιστικά, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 10′ όταν ο Ρέτζιος βρήκε τον Ρέτσκα και εκείνος δεν λάθεψε για το 1-0. Οι γηπεδούχοι έψαχναν διακαώς κάποιο τέρμα για την ισοφάριση, το οποίο ήρθε τελικά στο 60′ από τον Κουρουβακάλη, όμως στο 78′ ο Φυλακούρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη γιατί εξύβρισε τον πάγκο των Ιλισίων. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός των φιλοξενούμενων Δ. Μαυρίδης επειδή απευθύνθηκε στον παίκτη των κυανόλευκων. Η κατάσταση συνέχισε να μυρίζει μπαρούτι και στο 82′ ο τερματοφύλακας των Ιλισίων, Ξενιτίδης, αποβλήθηκε και αυτός με απευθείας κόκκινη λόγω εξύβρισης προς την εξέδρα. Το παιχνίδι είχε πάρει πραγματικά φωτιά και στο 90’+ ο Γεωργατζέλης έδωσε την χαριστική βολή στην ΑΕ Γλυφάδας για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Καδδάς, Κοσμάς, Δέτση.

ΑΕ Γλυφάδας: Οικονομόπουλος, Τσαγκάρης (58′ Κουρουβακάλης), Ουρσίνι, Βελλής, Σουλιμιώτης, Μίτρε, Βογιατζίδης, Φυλακούρης, Ζαχαράτος (63′ Βετωράκης), Τζανετάκης, Τσακαλάκης.

Ιλίσια 2004: Ξενιτίδης, Ρισβάς Α., Μαυρομιχάλης, Σώκλας, Δασκαλόπουλος, Παναγόπουλος (75′ Πελεκάνος), Μαυρίδης Δ. (46′ Γεωργαντζέλης), Σπυράκης, Κανελλόπουλος (46′ Ντούσκο), Ρέντζιος, Ρέτσκα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply