Connect with us

5ος Όμιλος

Σκύβαλος: “Το πιο δύσκολο της χρονιάς”

Published

on

Δήλωση προπονητή του ΠΟΑ,  Μανώλη Σκύβαλου για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική.

“Την Κυριακή παίζουμε ίσως το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός γιατί η Προοδευτική είναι ένας αντίπαλος με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα και παράλληλα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

Εκτός των παραπάνω, η Προοδευτική ενισχύθηκε με πολύ καλές μεταγραφές για να καταφέρει και αυτή να πετύχει τον ίδιο στόχο με μας, την σωτηρία. 
Εμείς παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Με τις νέες προσθήκες και το υπάρχον υλικό σιγά-σιγά παίρνουμε πίσω τη δυναμική μας. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι ξεπερνάμε τους τραυματισμούς, αλλά και τις τιμωρίες των παικτών της ομάδας μας.

Στο β’ γύρο πάντα δυσκολεύουν τα πράγματα στα εκτός έδρας παιχνίδια, ανεβαίνει το επίπεδο δυσκολίας. Πόσο μάλλον τώρα που παίζουμε με την ιστορική Προοδευτική. Εμείς θα πάμε εκεί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να επιστρέψουμε χωρίς τιμωρίες και τραυματισμούς. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και η ομάδα της Προοδευτικής θα ανταποδώσει την φιλοξενία του πρώτου γύρου. Εξάλλου, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα”.