Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σμυρνής: Να γίνουν… τα Λιόσια κάστρο

Published

on

Σίγουρα ο Λεωνίδας Σμυρνής δεν είναι ένα πρόσωπο που του αρέσκεται να παραχωρεί δηλώσεις που αφορούν τυμπανοκρουσίες και διθυράμβους.

Ο άλλοτε άσος της Δόξας Βύρωνος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λιοσίων, με τον ίδια να πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά κάτι που αποτυπώνεται εντός γηπέδου.

Έχοντας δυο νίκες σε τρια ματς και μια ήττα στον Ταύρου, ο έμπειρος κόουτς οδηγεί τους ερυθρόλευκους σε μια θετική πορεία με τον ίδιο να παραχωρεί δηλώσεις μετά το ματς με τον Άγιαξ Ταύρου λέγοντας

”Ο Άγιαξ Ταύρου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι. Πάταγε καλύτερα και μας δημιουργησε προβλήματα. Δεν είχαμε καλή λειτουργία στο α’ μέρος. Δημιούργησε ευκαιρίες όπως και εμείς. Με την είσοοδο του Κοτούλια στο β’ μέρος μπήκαμε καλύτερα, προηγηθήκαμε στο σκορ και πάνω που προσπαθήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα ήρθε η αποβολή που ήταν αυστηρή με αποτέλεσμα να οπισθοχωρίσουμε. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ και να βγούμε στην κόντρα. Στο 85′ έγινε και δεύτερη αποβολή, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ, και ο Άγιαξ μας πίεσε. Μπορώ να πω ότι έπαιξε ρόλο  η μεγάλη εμφάνιση του Αδαμόπουλου και της τύχης. Πήραμε μια μεγάλη νίκη και μαζί με τη βοήθεια της τύχης πήραμε ένα δύσκολο ματς. Εμείς συνεχιζουμε’.

Ερωτηθείς για το αν αποτελεί μεγάλη δύναμη για την ομάδα του η έδρα της, ο κόουτς Σμυνρής είπε:

Οπωσδήποτε. Θέλουμε να κάνουμε δυνατή την έδρα μας και να μην μπορέσει να περάσει κανείς. Δεν είναι μόνο στα Λίοσια, πρέπει και εκτός έδρας να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί”.