Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σμυρνής: “Οι ελπίδες πλέον για το πρωτάθλημα είναι μαθηματικές”

Published

on

Στο γεγονός ότι η ομάδα του εκνευρίστηκε από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων, Λάκης Σμυρνής μετά το σισόπαλο 1-1 με τον Μικρασιατικό.

Πάντως, ο ίδιος δήλωσε ότι οι παίκτες του μετά το 80′ και την αποβολή του Αδαμόπουλου έβγαλαν σωστή αντίδραση, υποστηρίζοντας ότι οι ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου πλέον είναι μόνο μαθηματικές.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

”Μετά την αποβολή του Αδαμόπουλου μπορούσμαε να κάνουμε σκορ μεγάλο. Μέχρι τότε όμως ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες να βάλει γκολ και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο απέναντι σε μια ομάδα που από τη μέση και μπροστά ήταν πολύ καλή. Εμείς εκνευριστηκάμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή. Ο αντίπαλος με το ρυθμό που έπαιζε, (έπεφταν συνέχεια κάτω) μας ανάγκασε να μην βρούμε καλό ρυθμό. Με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που ισοφαρίσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε δυο με τρια γκολ ακόμη. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση που βγάλαμε από το 80′ δηλαδή μετά την αποβολή”.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι πλέον το πρωτάθλημα απομακρύνεται από την ομάδα του, ο κόουτς του Ολυμπιακόυ έιπε:

“Οι ελπίδες είναι πλεον μόνο μαθηματικές. Δεν αλλάζει κάτι από το στόχο μας. Θα παίξουμε τρια ματς για τη νίκη και σε οποιαδήποτε θέση και εάν τερματίσουμε η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη. Είμαστε εντός πλάνου και στόχος πλέον αποτελεί να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε”.