Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σμυρνής: Ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο

Published

on

Ήταν μια ομάδα που την περσινή σεζόν συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα, παρότι στο τέλος της έκλεψε τη… δόξα ο σύλλογος των Αγίων Αναργύρων με την κατάκτηση του τίτλου. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Λιοσίων ο οποίος και τη νέα σεζόν φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις του προπονητή, Λάκη Σμυρνη, ο οποίος τόνισεΌπως δέιχνουν κάποια πράγματα κρατήσαμε τον περισνό κορμό. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις νομίζω στις θέσεις που χρειάζονταν η ομάδα. Οπωσδήποτε είχαμε των απώλεια δυο τριων ”μικρών” αλλά προσπαθούμε μέσα από τις ακαδημίες να καλύψουμε αυτό το κένο. Στόχος αποτελεί να έχουμε μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν μπορούμε να μιλάμε ανόδους και τα λοιπά, αλλά θέλουμε να είμαστε από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, βασιζόμενοι σε αυτό που έχουμε… χτίσει μέχρι τώρα”.

Ερωτηθείς σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο σύλλογος, ο τεχνικός των ”ερυθρόλευκων” δήλωσε: Χρειαζόμαστε τερματοφύλακα και ίσως πάρουμε και ένα ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή”. 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply