Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σμυρνής: “Ο κόσμος μας ξέρει να αναγνωρίζει-Δίκαιη η νίκη του αντιπάλου”

Published

on

Η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τους Αγίους Αναργύρους και και να χάσει έδαφος στην κούρσα του τίτλου στον 1ο όμιλο.

Ο λόγος για το προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων, Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος με δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα χαρακτηρίζοντας δίκαιη τη νίκη της Ένωσης

Αναλυτικά, το κείμενο:

“Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σαν προπονητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και η φιλοξενία του αντιπάλου ήταν εκπληκτική και η νίκη της κρίνεται δίκαιη. Από εκεί και πέρα, όμως δεν μπορέσαμε στο β’ μέρος να ανταποκριθούμε όπως θέλαμε στο πλάνο μας, γιατί μετά τις δυο αλλαγές, είχαμε άλλες δυο αναγκαστικές και χάσαμε το ρυθμο μας και το πλάνο μας πήγε.. στράφι. Παρ’ ολα αυτά είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο τέλος άνοιξε το ματς, ρισκάραμε παραπάνω και ήρθε στο 87′ το 2-0 και εκεί τελειωσαν τα πάντα”.

Ερωτηθείς εάν θεωρει πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε έτοιμη για τις συνθήκες ενός τέτοιου αγώνα ο ίδιος αποκρίθηκε:

“Διαφωνώ σε αυτό. Πιστευώ ότι παρουσιαστήκαμε στο α’ ημίχρονο πολύ καλά διαβασμένοι πριν το γκολ. Δεχτήκαμε ένα τέρμα από στημένη φάση και εκεί άλλαξαν οι ισορροπίες και συνέβησαν πολλά στην ομάδα και εννοώ τις αναγκαστικές αλλαγές και το γεγονός ότι είχαμε την απουσία του Καραχάλιου”.

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν παράπονα από την ομάδα του για τη διαιτησία του Ευαγγέλου, ο ίδιος είπε:

“Ο διαιτητής απλώς επέτρεψε το δυνατό παιχνίδι όμως σε καμία περίπτωση δεν καθόρισε το αποτέλεσμα”.

Πως πρέπει να διαχειριστείτε το αποτέλεσμα αυτό για να επανέλθετε στις επιτυχίες και να μείνει σε τροχιά τίτλου;

“Χάσαμε ένα ντέρμπι στην έδρα του πρωτοπόρου και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες. Δεν συνέβη κάτι. Έχει τέσσερα ματς ακόμη και κοιτάμε τη συνέχεια. Αυτό που μας απασχολεί είναι να αποθεραπευτούν οι τραυματίες γιατί όταν είμαστε πλήρεις δεν φοβόμαστε τίποτα. Θα παλέψουμε τα τέσσερα ματς και ό,τι και να γίνει στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι”.

Στον επίλογο του ο Λεωνίδας Σμυρνής αναφέρθηκε στο κόσμο της ομάδας του λέγοντας:

Με αφήνει ικανοποιημένο το γεγονός ότι ο κόσμος μας στήριξε. Ο κόσμος του ΟΛυμπιακού Λιοσίων έδειξε ότι αναγνωρίζει παρότι ότι τον στεναχώρησε το αποτέλεσμα. Κατάλαβε ότι έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να παραμείνει κοντά μας“.