Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σοκ για Αμπελακιακό πέταξε δυο βαθμούς 2-2 με τον ΑΣ Ποντίων

Published

on

Στο πρώτο ματς της χρονιάς «πληγώθηκε» ο Αμπελακιακός και μάλιστα εντός έδρας καθώς παρεχώρησε ισοπαλία 2-2 στον πάντα αξιόμαχο και υπολογίσιμο ΑΣ Ποντίων και δεν κατάφερε να επωφεληθεί από την «γκέλα» του Κερατσινίου.

Η ομάδα του Χάρη Γαλούνη μπήκε δυνατά στο ματς κα προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Ντόνε στο 19’ που πλάσαρε εύστοχα τον Μπαλτά μετά από κόρνερ του Μπέκα και στο 21’ όταν έκλεψε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή και σούταρε για το 2-0.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τέρμα στο 55’ με τον Σοφούλη μειώνοντας σε 2-1.

Στην συνέχεια  ο σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων του Αμπελακιακού αποδείχθηκε ταυτόχρονα και μοιραίος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όταν στο 63’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπούτση αλλά η εκτέλεση του  Ντόνε ήταν κάκιστη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα για την ομάδα του .

Η συνέχεια έχει γραφτεί πάμπολλες φορές στο «πράσινο χαλί» στο 72΄ο Λιάσκος ισοφάρισε σε 2-2 και στην κυριολεξία «πάγωσε» το Αμπελάκι.

Διαιτητής ήταν ο Δαμιανάκης.

Αμπελακιακός: Καρνέσης (88’ Γαρρείος), Ζότο, Ρεσβάνης (88’ Χαλούλος), Χουχούλης, Σγούρδας, Μπούτσης, Ραπαντζίκος, Σίψας(88’ Μουρελάτος), Ντόνε, Σαρηγιάννης, Μπέκα.

ΑΣ Ποντίων: Μπαλτάς, Τόλι, Τόγιας, Κάντζιος (46΄Νησίριος), Δοξακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μελεμενής (66’ Μεϊμέτης), Σοφούλης (74’ Ταλαμπέκος), Λιάσκος, Αϊβαλιώτης, Χατζηκυριάκος.