Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σοκ για τον Ατταλο, επεισοδιακό 1-1 εντός με τα Σούρμενα

Published

on

Σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τα Σούρμενα υποχρεώθηκε ο Ατταλος, βλέποντας την κατάκτηση του τίτλου να ξεμακραίνει.

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 41 βαθμούς και υποχώρησαν στην 2η θέση, ενώ για να κατακτήσουν τον τίτλο θα πρέπει να νικήσουν την τελευτα΄λια αγωνιστική τον ΓΣ Αργυρούπολης και παράλληλα ο Χολαργός να μην νικήσει τα Βριλήσσια…Τα Σούρμενα έφτασαν τους 33 βαθμούς και δεδομένα θα τερματλισουν στην 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι παρά την κρισιμότητα του ματς δεν έπιασαν καλή απόδοση, και μάλιστα στο 76′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν ο Μασάντο με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Η απάντηση του Ατταλου ήρθε άμεσα, αφού στο 78′ ο Κιρτζιαλίδης με καταπληκτικό γκολ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια πίεσαν για το 2ο γκολ, και στο 90+3′ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Αγοραστός έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Αυτό έφερε έκρηξη διαμαρτυριών, με τον αγώνα να διακόπτεται για αρκετά λεπτά, με τον διαιτητή τελικά να αποβάλλει τον Παληγεώργο και τον προπονητή των γηπεδούχων Βαγγέλη Γαλάνη. Τελικά το ματς συνεχίστηκε, με το 1-1 να μένει σαν τελικό σκορ.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας, Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Κιρτζιαλίδης, Κέσκος (50′ Καραγιάννης), Μιρακα (50′ Μποτινάκης), Κοβάνης, Μπουρντένης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Οικονόμου (58′ Χαπάλογλου), Μιχελής, Καμπουρούδης, Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι, Μασάντο, Κωτσοβός (82′ Ζυγοκώστας)