Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘ΣΟΚ’ για τους Αγίους Αναργύρους στον Βύρωνα

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τους Αγίους Αναργύρους. Οι γηπεδούχοι πήραν δύσκολα την νίκη 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και την τύχη στο πλευρό τους. Στο 12′ ο Ρούσεφ σκόραρε για ακόμη μία αγωνιστική κάνοντας ωραία ντρίμπλα και δυνατό σουτ την γωνία του Στράτου Βακερλή για το 1-0. Στο 25′ ο νεαρός τερματοφύλακας είχε την τύχη με το μέρος του, αφού είδε το σουτ του Σερδενέ στο δοκάρι, εν συνεχεία να χτυπάει στην πλάτη του και ξανά στο δοκάρι. Οι ‘κυανόλευκοι’ ανέβασαν την απόδοση τους και στο 30′ ισοφάρισαν με ωραίο σουτ του Έζε από πλάγια θέση έπειτα από ασταθή απόκρουση του Σαράντη. Η άμυνα άντεξε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 66′ ο Γκουντελίτσας εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κασσιανού από κοντά πλασάροντας τον έμπειρο πορτιέρο της Ένωσης γράφοντας το 2-1. Παρόλα αυτά, οι ‘κυανέρυθροι’ πίεσαν για την ισοφάριση και απείλησαν στο 70′ με φάουλ του Ρούσεφ και στο 78′ με παράλληλο σουτ του Καλογριά. Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 88′, όταν οι Δημαράς και Καλογριάς βγήκαν τετ α τετ με τον Βακερλή, μπερδεύτηκαν και δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Έτσι, το συγκρότημα από τον Βύρωνα πανηγύρισε σημαντικότατη νίκη, ανέβηκε έκτο και άφησε το Αιγάλεω μόνο στην κορυφή.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Σαμοΐλης Δ., Νικολαδός Σ.

Δόξα (Λ.Ρόππας-Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Ντεμάι, Κατσούδας, Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Κασσιανός (75′ Κάιδος), Βιέννας (61′ Λιόνας), Έζε, Κουντού, Παρασκευόπουλος (80′ Παπαχειμώνας).

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Γεωργίου (51′ Τούρλας), Μυστρίδης, Μεταλλινός, Σερδενές (71′ λ.τρ. Καλογριάς), Πλεξίδας, Κοσμάς, Δημαράς, Ρούσεφ, Στραβοκέφαλος (65′ Γεωργούλης).