Connect with us

stoplekto

Σοκ με τον θάνατο του βετεράνου Παντ.Αντωνίου σήμερα στον αγώνα παλαιμάχων Περάματος .

Published

on

Μαύρη Μεγάλη Παρασκευή σήμερα στο Πέραμα , όπου ο  καθιερωμένος ποδοσφαιρικός αγώνας των βετεράνων της πόλης , στιγματίστηκε από τον θάνατο ενός από τους διαγωνιζόμενους αθλητές . Του  Παντελή Αντωνίου.

Η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο που δεν μπορούσε να πιστέψει, το θλιβερό μαντάτο.

Όλα συνέβησαν μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης βετεράνων  Άνω Πέραμα- Κάτω Πέραμα Σπύρος Φουρναράκης σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου . Ξαφνικά και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές κατευθύνονταν προς τους πάγκους, ο Παντελής έχασε τις αισθήσεις του  και βρέθηκε στο έδαφος . Άμεση ήταν η επέμβαση του γιατρού και των βοηθών του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο. Προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο  αθλητή , του έγιναν μαλάξεις ,τεχνητή αναπνοή .Ο Παντελής φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις του , αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Θριάσιο  Νοσοκομείο. Κατά την μεταφορά όμως είχε νέο καρδιακό επεισόδιο. Πιο ισχυρό, που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει…

Ο Παντελής Αντωνίου ήταν 62 ετών και  πατέρας τριών παιδιών . Ο γιος του μάλιστα ο Δημήτρης είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕ Περάματος , στην οποία αγωνιζόταν και ο ίδιος για πολλά χρόνια στο παρελθόν .Είχε βγει σε σύνταξη από το Δήμο Περάματος και βοηθούσε τα παιδιά του στο ασφαλιστικό γραφείο που είχαν .  Ήταν πεθερός του παλαιού διαιτητή   Νίκου Καλημέρη που μετέχει στο ΔΣ της ΑΕ Περάματος και πρώτος εξάδέλφος του Αντιπροέδρου της ΑΕ Νίκαιας και παρατηρητή της ΕΠΣΠ Παντελή Αντωνίου .

Ο Παντελής  αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα Βετεράνων του Περάματος, ενώ είχε παίξει και  στον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης απέναντι στους παλαίμαχους του Πανιωνίου, από όπου και τα  φωτογραφικά  στιγμιότυπα που μας παραχώρησε ευγενώς  o φίλος Στάθης Γιάππαπας ( sportactive.gr)

*Η κηδεία του άτυχου Παντελή Αντωνίου αναμένεται να γίνει την Τρίτη του Πάσχα.

*Από την Αθλητική Ένωση Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος το ΔΣ και όλο το ποδοσφαιρικό της ΑΕ Περάματος εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον παίκτη μας Δημήτρη Αντωνίου  για τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα του και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παντελή Αντωνίου .

Σύσσωμη η οικογένεια της Α.Ε. Περάματος είναι διπλα στον παίκτη μας και τους οικείους του ,σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

*«Το ΔΣ του  ΑΠΟ Περαμαϊκός εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και οδύνη  του για τον αιφνίδιο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παντελή Αντωνίου . Ο θανών υπήρξε δραστήριος  άνθρωπος του ποδοσφαίρου με όραμα για τον αθλητισμό της πόλης . Η απώλεια του είναι οδυνηρή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»