Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σοκ με τον τραυματισμό του Παπουτσή στο Νέα Ιωνία- Θύελλα Αγίου Δημητρίου 1-1

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς μεταξύ της Νέας Ιωνίας και της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ των γηπεδούχων Παπουτσή να επισκιάζει τα πάντα.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα γράφει τα εξής

Στο 67′ του αγώνα διέκοψα το παιχνίδι για 40 και πλέον λεπτά λόγω επικίνδυνου τραυματισμού του τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας, Παπουτσή. Μετά την έξοδο εκτός περιοχής έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και τον ώμο. Ο ποδοσφαιριστής ήταν αναίσθητος στο έδαφος και δεν επικοινωνούσε ενώ δεν ανέπνεε. Λόγω έλλειψης φορείου και τραυματιοφορέων καθώς είχα ενημερώσει την γηπεδούχο ομάδα για την άμεση χρήση του φορείου, ο γιατρός του αγώνα απαγόρευσε την οποιαδήποτε μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από τον αγωνιστικό χώρο λόγω επικινδυνότητας της υγείας του ποδοσφαιριστή.

Έπειτα από χειρισμό του γιατρού του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής επανήλθε. Σταθεροποιήθηκε ο αυχένας και σύμφωνα με τον γιατρό υπάρχει η υποψία σοβαρού χτυπήματος αυχενικής μοίρας και υποψία κατάγματος κλείδας. Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε με ασθενοφόρο για την προσκόμιση του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Έπειτα από 40′ είχαμε την επανέναρξη του αγώνα.

Αξίζει να τονιστεί η άψογη αντιμετώπιση του περιστατικού από τον γιατρό του αγώνα Σταύρο Λύκο, κάτι που συνετέλεσε αποφασιστικά στην αποφυγή χειρότερων καταστάσεων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55′ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Μινάι, και στο 75′ ο Σιγάλας με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Ετσι οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ η Θύελλα παρέμεινε αήττητη και έχει 7 βαθμούς.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Παπουτσής (68′ λ.τρ. Ντουροπολάκης), Σταθόπουλος, Κρητικός, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Πρισιμιτζής (46′ Μπαλατσούρας), Ξαγοράρης (46′ Κολλόκας), Παπαδόπουλος, Φαρινόλα, Κούντου, Κομνηνός.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): Καβακλής, Τζίφας, Μινάι, Σκλαβενίτης, Μπαρδώσας, Ταχιράι, Πατρίκιος (60′ Γιαννακόπουλος) (68′ λ.τρ. Τσαουρδάς), Στάθης, Δελαπόρτας (78′ Τζελέφας), Αναστασίου (78′ Μπάρδης), Καλλιοντζάκης.