Connect with us

3ος Όμιλος

Σοκ με τραυματισμό ποδοσφαιριστή στο Ελασσόνα- ΑΟ Σελλάνων

Published

on

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν όσοι είδαν από κοντά την αναμέτρηση της Ελασσόνας με τον ΑΟ Σελλάνων για τη Γ΄Εθνική κατηγορία, καθώς ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο μετά από 40 λεπτά.

Σύμφωνα με το “trikalasportiva.gr” ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Γερεντές δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από κλωτσιά αντιπάλου στην προσπάθειά του να κάνει ανάποδο ψαλίδι (ο αντίπαλος), δέκα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Ο γιατρός του αγώνα έκρινε ότι έπρεπε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όμως αυτό έφτασε 40 λεπτά, καθώς εξυπηρετούσε και άλλους ασθενείς. Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από μία ώρα διακοπής.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί διάσειση, αλλά ευτυχώς, τα νέα είναι άκρως θετικά καθώς έχει επαφή με τον περιβάλλον και μάλιστα μιλάει χωρίς πρόβλημα.

Το ρεπορτάζ της Mikriliga.com αναφέρει πως συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες το σενάριο  να πάρει άμεσα εξιτήριο και να βρεθεί στο σπίτι του με τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι δεν έφυγαν λεπτό από δίπλα του, να είναι καθησυχαστικοί.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply