Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σοκ στην Πετρούπολη- Διπλό ο Ακάδημος(φώτο)

Νίκησε 1-0 τον τοπικό Άρη

Published

on

 

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Άρη Πετρούπολης που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Ακάδημο.

Οι νεοφώτιστοι δεν φοβήθηκαν καθόλου το όνομα του αντιπάλου, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με γκολ του Μπρίλη στο 10΄άνοιξαν το σκορ.

Το γκολ αυτό έμελε να είναι και το μοναδικό που έκρινε την αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Άρης έχασε μοναδικές ευκαιρίες να φέρει στα ίσα τον αγώνα όταν ο Τζαμαλής στο 19΄, ο Λεμπέσης στο 66΄ και ο Γεωργακόπουλος στο 74΄ από ευνοϊκές θέσεις αστόχησαν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Αρχοντούλης δεν μπόρεσε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Λιβανό.

Διαιτητές του αγώνα οι Χριστοδούλου, Σαμοΐλης, Νικολάδος.

ΑΡΗΣ: Λιβανός, Ασημακόπουλος (55′ Τσολάνης), Αλειφέρης, Γεωργακόπουλος, Πιτέλης, Μουρτζάκης, Τζαμάλης (35′ Μαμάκος), Βάλσαμος, Γκαβέζας (46′ Λουρμπάκης), Λεμπέσης, Γεγές

 

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Σαλίκας, Καλημέρης, Ζούνα, Γεωργίου, Δελμανδώρος, Νούλας (77’Σπανός), Σανάνι, Σαρελλής, Τάσσης (80′ Παπαδάκης), Μπρίλης (49′ Τζαβέλλας), Αρχοντούλης

Ρεπορτάζ: Μάρα Δούκα

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply