Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΣΟΚ στην Πεύκη: Θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους ο Κυριάκος Μαυρίδης!!!

Published

on

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του ΑΟ Πεύκης στο Faceboook, σύμφωνα με την οποία ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Μαυρίδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους.

Αναλυτικά η ανάρτηση…

Οπως πληροφορηθήκαμε ο προπονητής της ομάδας μας Κυριακος Μαυρίδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μπράβους της διοίκησης Κωνσταντίνου!!! Αυτό έγινε με τις ευλογίες των παρευρισκομένων Καλογεροπούλου, Μακρή και Μπουντριζα μέλη του ΔΣ του φερόμενου ως προέδρου του Α.Ο Πεύκης και υποψηφίου δημάρχου Νικηφόρου Κωνσταντίνου .Θυμίζουμε ότι και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Σ.Μονεμβασιώτης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στις αρχαιρεσίες του Συλλογου από άνθρωπο του κ.Κωνσταντινου. Αγαπητοί γονείς αυτοί οι βάρβαροι και άσχετοι δεν έχουν καμμιά σχέση με τα ιδεώδη της ομάδας μας !
Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ έχει μάθει να λύνει με αυτό τον τρόπο τα θέματα που έχει με μη αρεστούς σε αυτόν. Σημειώνουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές είχε κουβαλήσει τρεις μπράβους για να επιβάλει την τάξη.
Μετά και απο το σημερινό συμβάν το λιγότερο που έχετε να κάνετε κ.Κωνσταντινου είναι να παραιτηθείτε . Μόνο έτσι μπορείτε να βοηθήσετε τον Α.Ο ΠΕΥΚΗΣ