Connect with us

5ος Όμιλος

Σουλογάνης: Κομβικό παιχνίδι

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλάει στον Κ.Παντζαρίδη για τον. τελικό που δίνει η ομάδα του το Σάββατο κόντρα στην Πεύκη

Published

on

Όσο περνούν οι αγωνιστικές ο κλοιός για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία στενεύει επικίνδυνα, κάτι που σημαίνει ότι τυχόν απώλειες από εδώ και στο εξής θα στοιχίσουν. Στις τάξεις της Δόξας Βύρωνος άπαντες το έχουν αντιληφθεί και γι’ αυτό το λόγο γνωρίζουν ότι το Σάββατο το ματς με την Πεύκη δεν έχει επιστροφή αφού ο σύλλογος από τα νότια προάστια παίζει την… ύπαρξη του στην Γ’ Εθνική. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου καλείται να υπερβάλλει εαυτόν και να πάρει το τρίποντο ώστε να παραμείνει ζωντανό στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Η εμπειρία που διαθέτουν ποδοσφαιριστές των ”κυανόλευκων” θα πρέπει να φανεί αφού τέτοιου είδους παιχνίδια εκτός από ταλέντο, χρειάζονται συγκέντρωση και ηρεμία. Ένας από τους παίκτες που καλείται να μην υστερήσει δεδομένου ότι η απόδοση του θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι ο Γιώργος Σουλογάνης. Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα της κυανής θεάς, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Σαββάτου τονίζοντας: ”Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Βέβαια αυτή τη στιγμή παίζουμε στην έδρα της Πεύκης και το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρίσκεται δυο πόντους πάνω από εμάς αυτό μας κατατάσσει στο ρόλο του αουτσάιντερ. Δυστυχώς έχουμε επηρεαστεί από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών, παρ’ όλα αυτά πλέον έχει επέλθει ηρεμία στην ομάδα και θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για το συγκεκριμένο ματς. Στο εν λόγω παιχνίδι όπως και στα υπόλοιπα θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και καλός εχόντων των πραγμάτων πιστεύω να αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα». Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση, ο έμπειρος πορτιέρο υπογράμμισε: «Σε αυτή την κατηγορία και έτσι όπως εξελίσσονται τα παιχνίδια, τα περισσότερα ματς κρίνονται στη δύναμη, στο πάθος καθώς επίσης και στον παράγοντα τύχη».

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση του Σαββάτου στους τραυματίες Κρυεμάδι, Φουντουκίδη, στον τιμωρημένο Σαλαπάτα ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ζίζηλα ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα

 

Φιλική νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό

Από εκεί και πέρα, την προηγούμενη Δευτέρα η ”κυανή θεά” σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε με τον Αχαρναϊκό επικράτησε με 2-0. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Κασνέτσης και Μενίκου. Η ενδεκάδα της Δόξας στο συγκεκριμένο ματς ήταν η εξής: Σουλογάνης, Χαλκιάς, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Μπιρμπίλι, Γκουντελίτσας, Κατσιγιάννης, Κασνέτσης, Λέσι, Μακρής, Παπατζήμας. Στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν Ζίζηλας, Μενίκου, Ντεσπολάρι, Κορτσινίδης, Γκούβας, Φουντουκίδης, Ρόππας, Ζαφειράκης, Σαλαπάτας, Λουσαράκης, Μουκέας, Τσαφταρίδης, Αναστασίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply