Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σουρλής: Πάντα στοχεύουμε στη νίκη

Published

on

Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό απόντα τον Γιάννη Ταμπάκη συνεχίζεται  η προετοιμασία του City εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Αγία Ελεούσα στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Αντίστροφα μετράνε πλέον στο Αιγάλεω για την αναμέτρηση κόντρα στην Αγιά Ελεούσα για την 26η αγωνιστική.

Η προετοιμασία των «κυανόλευκων» παρά την σημερινή Εθνική εορτή συνεχίστηκε κανονικά με πρωινή προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» με τον Γιώργο Σουρλή να βλέπει τους πάντες έτοιμους και αποφασισμένους για το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει συνέχεια στις νίκες.

Ο τεχνικό του City έχει στην διάθεσή του κανονικά από την αρχή της εβδομάδας τους Παπαθανασίου, Τζαφεράκο που υπολογίζονται κανονικά για την αναμέτρηση της Κυριακής. Μοναδικός απών αλλά για προληπτικούς λόγους ήταν ο Γιάννης Ταμπάκης ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αύριο θα είναι συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση.

Ο Γιώργος Σουρλής μιλώντας για τον αγώνα με την Αγία Ελεούσα δήλωσε «Εμείς βλέπουμε τον αγώνα όπως όλους μέχρι τώρα και θέλουμε όπως πάντα η νίκη. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, ωστόσο μοναδικός μας στόχος είναι το τρίποντο που θα μας δώσει και ψυχολογία για τα play-off. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα αφού η προετοιμασία μας κυλά ομαλά και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».

Η προετοιμασία του Αιγάλεω ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με προπόνηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».