Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σουρλής: Το μυστικό της φετινής σεζόν είναι η διοίκηση

Published

on

Για τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, τους στόχους και τον προγραμματισμό του City το 2016, αλλά και για την διοικητική σταθερότητα που αποτελεί το μεγάλο όπλο του φετινού Αιγάλεω μίλησε στο aoaigaleo.gr ο Γιώργος Σουρλής…

Η χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες βρίσκει το City πρώτο και αήττητο στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου και ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Οι “κυανόλευκοι” μετρώντας μέχρι τώρα 12 νίκες, 2 μόλις ισοπαλίες και με 34 τέρματα υπέρ και 10 κατά δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουν την ομάδα σε μεγαλύτερες κατηγορίες κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους τους…

Ο Γιώργος Σουρλής με δηλώσεις του στο aoaigaleo.gr έκανε τον απολογισμό της χρονιάς υπογραμμίζοντας πως μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα πορεία και επιτυχία της ομάδας έχει η Διοίκηση του Αιγάλεω που είναι κοντά σε όλους φροντίζοντας να δίνει λύση σε κάθε θέμα που απασχολεί παίκτες και προπονητικό τιμ.

sourlis-b-2015– Το 2015 φεύγει με θετικό απολογισμό για το Αιγάλεω που βρίσκεται στην κορυφή του 1ου Ομίλου αήττητο με απολογισμό 12 νίκες και 2 ισοπαλίες… Θετικός ο απολογισμός της χρονιάς…

“Αυτός ήταν και ο στόχος μας από την αρχή. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και θέλαμε στο τελείωμα του χρόνου να ήμασταν και στην κορυφή. Νομίζω πως έχουμε μια καλή συγκομιδή βαθμών σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Θέλω να πιστεύω πως και η νέα χρονιά θα είναι καλή όπως είναι και η χρονιά που φεύγει”.

-Στον αθλητισμό λένε δεν υπάρχουν μυστικά, ωστόσο ένα βασικό κομμάτι της επιτυχίας έχει να κάνει και με την Διοίκηση που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και λύνει οτιδήποτε θέμα υπάρχει.

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας γιατί είναι πραγματικά κοντά μας. Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια και γενικά στην ομάδα και νομίζω πως το μυστικό της επιτυχίας μας είναι αυτό. Είναι σημαντικό να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Το μόνο που μας απασχολεί εμάς (παίκτες-προπονητικό τιμ) είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Όταν όλα τα θέματα είναι λυμένα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά μια ομάδα. Αυτό είναι νόμος”.

-Εχθρός του καλού το καλύτερο… Οπότε στόχος του Αιγάλεω είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερο το 2016.

“Εγώ πιστεύω από την δουλεία που έχει γίνει από το καλοκαίρι ότι η ομάδα από Ιανουάριο και μετά θα είναι ακόμη καλύτερη, γιατί έχουμε βάλει στόχο -εκτός από το να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγούμε πρώτοι- να είμαστε έτοιμοι και για τα μπαράζ. Έχει γίνει δουλειά και προγραμματισμός η ομάδα να πάει μέχρι τον Ιούνιο και να είναι σίγουροι όλοι πως η ομάδα θα τα καταφέρει και θα είναι πολύ καλά αγωνιστικά”.

argyroypolh-aigaleo-1-2-2015– Στον μέχρι τώρα απολογισμό, ένα από τα θετικά στοιχεία για το Αιγάλεω είναι η επίθεση και τα πολλά γκολ που σκοράρει;

“Έχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Η ομάδα δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες, υπάρχουν αυτοματισμοί και γενικά όπως βλέπετε είμαστε η ομάδα με την πρώτη επίθεση και δεν έχουμε πρώτο σκόρερ. Αυτό σημαίνει πως γίνεται συνολική δουλειά… Νομίζω όλοι οι παίκτες μας σκοράρουν και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο”.

-Από την άλλη πλευρά σε έναν τομέα που θα ήθελες να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια το Αιγάλεω είναι η άμυνα;

“Είμαστε μια επιθετική ομάδα και μοιραία όταν μια ομάδα παίζει επιθετικά δίνει χώρο στον αντίπαλο. Ωστόσο αν είδατε στα παιχνίδια με τις δυνατές ομάδες του Ομίλου μας, η άμυνας μας ήταν καλή και δεν είχαμε προβλήματα… Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά σε όλους τους τομείς και πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο επόμενο διάστημα”.

aigaleo-pao rouf-2015-Μια ευχή για το 2016;

“Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία. Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χαρές για τους φιλάθλους μας και γρήγορα το Αιγάλεω ε να επιστρέψει στην κατηγορία που του αρμόζει και του ορίζει η ιστορία του”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply