Connect with us

8ος Όμιλος

Σουτζής: “Επιτυχημένη η σεζόν-Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ”

Published

on

Η χρονιά για τον ΠΟΑ ήταν επιτυχημένη χωρίς αμφιβολία, με μοναδικό… μελανό σημείο, να αποτελεί ο χαμένος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου.

Στον ΠΟΑ ο στόχος επετεύχθη, με την ομάδα του Ηρακλείου στον α’ γύρο να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να δείχνει ότι τα ρίσκα που πήρε ο Μανώλης Σουτζής ήταν επιτυχημένα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στη σεζόν που πραγματοποίησαν οι “πράσινοι” στον 8ο όμιλο λέγοντας:

‘Νομίζω ότι ο στόχος μας όταν είχα αναλάβει ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να τον πετύχουμε. Πήρα τα ρίσκα μου γιατί χαμηλώσαμε το μπάτζετ απο πέρυσι και γνωρίζαμε ότι θα υποβιβάζονταν περισσότερες ομάδες. Γνωρίζαμε ότι με πολύ δουλειά θα δημιουργούσαμε μια ομάδα που θα κατάφερνε μέσω της δουλειάς να πετύχαινε τη σωτηρία. Κάναμε ένα τρομερό α’ γύρο πετυχαίνοντας σπουδαία αποτελέσματα. Φιγουράραμε πάντα στις πρώτες θέσεις και κερδίσαμε το σεβασμό όλων. Νομίζω ότι στο β’ γύρο χαλαρώσαμε αρκετά, αλλά, στην ουσία δεν βρεθήκαμε κάτω από τη ζώνη ούτε κινδυνεύσαμε αισθητά ποτέ. Εάν δεν είχαμε το συμβάν με τον τελικό Κυπέλλου που θεωρώ ότι αποτελεί αποτυχία για εμάς, η χρονιά θα ήταν σούπερ για τον ΠΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αυτοί έφεραν την ομάδα σε αυτή τη θέση, όπως και το συμβούλιο και τους ανθρώπους που βοήθησαν”.