Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ Αγιοι Ανάργυροι, 3-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων

Published

on

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση οι Αγιοι Ανάργυροι επικράτησαν με 3-1 επί του Κένταυρου Βριλησσίων και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία.

Εφτασαν έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ ο Κένταυρος έμεινε στους 12.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ όταν ο Σιαλμάς βρήκε τον Κατσίβελα που σούταρε, ο Μεσολόγγης απέκρουσε, αλλά ο Κατσίβελας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 33΄το δυνατό σουτ του Αρβανιτάκη σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Κένταυρο να φτάνει στην ισοφάριση όταν ο Σταματόπουλος με καταπληκτικό μακρινό σουτ έκανε το 1-1. Στο 79′ ο Κατσίβελας εκτέλεσε φάουλ και ο Ξαγοράρης με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στο 90+1′ σε μια άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση ο Σκοτόλλι γύρισε στον Κωνσταντέλο που με άψογο πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

Ο Κένταυρος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες αφού στο 90+3′ αποβλήθηκε με ααπευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδωρίδης για εξύβριση.

ΑΓΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης Βυζανιάρης, Καμβύσης, Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου,  Κατσίβελας, Χαραλάμπου (46′ Ζαρκαδούλας) (82′ λ.τ. Σκοτόλλι)), Ξαγοράρης (90+2′ Παπουλίδης), Αρβανιτάκης, Σιαλμάς (86′ Κωνσταντέλος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Ζαμάνης (24′ Δέτσης), Μανίκας Β., Θεοδωρίδης, Σταματόπουλος, Πιπέρας (68′ Κωστάκης), Τσαντήλας, Κανέλλος (68′ Λεμονής), Μπρίλης.