Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ Αθηναΐδα, 5-0 την Κοψαχείλα

Published

on

Κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Αθηναΐδα επικράτησε επί της Κοψαχείλας με το εμφατικό 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εφτασε έτσι τους 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 7.

Στο 4′ ο Τζουρμανάς έκανε το 1-0, με τον Πανάκη στο 38′ να πετυχαίνει το 2-0. Στο 61′ ο Λούλο έκανε το 3-0, ενώ στο 75′ η προσπάθεια του Φρατζέσκου σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 85′ ο Φίλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 90+2′ ο Φρατζέσκος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση γιατί στο παιχνίδι του εφηβικού  μεταξύ Άτλαντα Κυψέλης και Κρόνου Αθηνών  που γινόταν πριν, τραυματίστηκε νεαρός αθλητής, και ο γιατρός, που ήταν  και στους δύο αγώνες, να παραμένει κοντά στον νεαρό ποδοσφαιριστή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γκιμούσης, Κοντής, Ρούτσης (53′ Πανταζόπουλος) (76′ λ.τρ. Μπουντού Κοντέ), Μαρμαράς (76′ Παρμάκης), Λούλο, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (69′ Βαγγελής), Πανάκης, Φίλος, Φρατζέσκος.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: : Μοσχοβίτης, Φόνσος, Ίμπρο (73′ Μπετχαβάς), Πρέντσε, Μουχαμέτι, Λύτρας (63′ Ψαθάκης), Περιμένης (46′ Φύτρος), Τζουμάκας (83′ Κεφαλάς), Σταμούλης, Ραζακιάς (63′ Αγγελόπουλος), Σανεβιράτζε.