Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Σούπερ Αθηναϊκός, 3-1 εκτός την Αγία Παρασκευή

Published

on

Την έκπληξη της ημέρα έκανε ο Αθηναϊκός, που επικράτησε τυπικά εκτός έδρας  (το ματς έγινε στα Μελίσσια) με 3-1 επί της κατά μια κατηγορία μεγαλύτερης Αγίας Παρασκευής και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Βέβαια για όσους είδαν το παιχνίδι, μόνο έκπληξη δεν ήταν αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και και έφτασαν απόλυτα δίκαια στην πρόκριση.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 70′ ο Οντιάμπο έκανε το 0-1. Στο 75′ με αυτογκόλ του Ζάχου έγινε τοι 1-1, με το ματς να οδηγείται στην παράταση. Εκεί στο 97′ ο Σέχι έκανε το 1-2, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 113′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα τα γκολ των νικητών τα πέτυχαν παίχτες που μπήκαν σαν αλλαγή….

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σιμιστήρας, Κόλλιας, Κουράκλης (106′ Μπάκος), Μιχαηλίδης, Κόρτσταμ, Μυτάκης, Μούζος (83′ Πρίφτι), Κατίδης, Κυριζάκης (46′ Κουτσουπιάς), Δημητρίου (46′ Δακτυλίδης), Καραγιάννης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ροβάτσος, Μπαλίου (76′ Ταρσαναλής), Ζάχος, Ντοβίνος (67′ Τσάκος), Αλί Ομάρ, Κατσαούνος, Δούμτσης (67′ Μουρελάτος), Θανόπουλος (91′ Κατσούλας), Παλαντέσκου (91′ Σέχι), Καβαλάρης Χαλούβας (46′ Οντιάμπο).