Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ κίνηση με Θοδωρή και Υψηλάντη Τζαβάρα ο Διαγόρας Αιγάλεω

Published

on

Έκανε το κόλπο γκρόσο , ο ασταμάτητος φέτος Διαγόρας Αιγάλεω.

 

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση και προσθήκη ουσίας , εμπειρίας αλλά και ποιότητας προχώρησε ο πολύ δυνατός φέτος Διαγόρας Αιγάλεω δίνοντας τέλος στα σενάρια για το μέλλον του Θοδωρή Τζαβάρα ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια αποτελεί και προπονητή στις ακαδημιες του.

Με μια κίνηση ματ έκλεισε τόσο τον Θοδωρή όσο και τον αδερφό του Υψηλάντη Τζαβάρα ενισχύοντας κατά πολύ το ήδη αναβαθμισμένο του ρόστερ.

 

Ο Θοδωρής έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ήφαιστο Περιστερίου, Άγιο  Ιερόθεο, ΑΟ Περιστερίου, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (Δ Εθνική), Ανθούπολη, Αίμο Πετρούπολης, ενώ πέρυσι πρωταγωνίστησε με τους Λύκους Χαϊδαρίου στην Β´ ΕΠΣΑ σημειώνοντας και 12 τέρματα στην πορεία ως την τρίτη θέση της ομάδας του.

 

Ο Λάντης ξεκίνησε και αυτος απο τον Ήφαιστο Περιστερίου , έχοντας 3 ανόδους (2 πρωταθλήματα) και συμμετοχή στην Δ Εθνική, 1 κύπελλο υπερπρωταθλητή, εν συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Περιστερίου με ακόμα μια άνοδο, και τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε πρωτεργάτη και εκ των αρχηγών στην Άμιλλα Περιστερίου ( 1 πρωτάθλημα) 2 ανόδους σερί , απο Γ’ σε Α’ ΕΠΣΑ.