Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ κίνηση με Τάσο Πρισιμιτζή ο ΠΑΟ Καματερού

Published

on

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟ Καματερού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Πρισιμιτζή.

Ο ικανότατος και έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί σε Νέα Ιωνία, Ολυμπιακό Λιοσίων, Χολαργό, Ηλυσιακό, Αγίους Αναργύρους και Απόλλωνα Αθηνών Δάφνης, και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο για τον κόουτς Μιχάλη Κάτσικα.

Το δελτίο Τύπου…

Ο ΠΑΟ Καματερού ανακοινώνει την επίτευξη μιας σπουδαίας συμφωνίας με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Τάσο Πρισιμιτζή. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα πλάνα του προπονητή, Μιχάλη Κάτσικα, και να προσφέρει πολύτιμη εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα.

Ο Πρισιμιτζής έχει αφήσει το στίγμα του στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Αθηνών-Δάφνη και κατάφερε να πετύχει 9 γκολ, αποδεικνύοντας την αξία και την αποτελεσματικότητά του μπροστά στην εστία.

Προηγουμένως, ο Πρισιμιτζής αγωνίστηκε για τον Ηλυσιακό τη σεζόν 2021-22 και για τον Χολαργό τη σεζόν 2020-21. Ωστόσο, η καλύτερη του χρονιά καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της πενταετίας 2015-2020, όταν αγωνιζόταν για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Κατά τη σεζόν 2016-17, κατάφερε να πετύχει 14 γκολ, επιδεικνύοντας το ταλέντο και την ικανότητά του να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με τα 34 του έτη, ο Τάσος Πρισιμιτζής θα προσφέρει την εμπειρία και την ηγετικότητά του στον ΠΑΟ Καματερού. Η διοίκηση της ομάδας επιδιώκει την ενίσχυση του έμψυχου υλικού, μετά τις γνωστές ανανεώσεις συμβολαίων και τις νέες συμφωνίες που υλοποιήθηκαν.

Παράλληλα, δίνει έμφαση στην προώθηση νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, επιδιώκοντας τον ιδανικό συνδυασμό ανερχόμενων και έμπειρων παικτών για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.