Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σούπερ Καματερό, 2-0 φρέναρε τον ΠΟΨ

Published

on

Μια σπουδαία και άκρως σημαντική νίκη σημείωσε ο ΠΑΟ Καματερού επι του αήττητου ΠΟΨ με σκορ 2-0. Η δύναμη της έδρας μίλησε, η ομάδα πέτυχε την 2η σερί νίκη φέτος και η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε καθώς έβλεπαν τις προσπάθειες τους να μην φέρνουν καρπούς.

 

Η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σπουδαίο αντίπαλο που δεν είχε γνωρίσει την ήττα στο πρωτάθλημα και μόλις πριν μια αγωνιστική νίκησε την πρωτοπόρο Πεύκη με 1-0.

Τη νίκη χάρηκαν ιδιαιτέρως και οι φίλοι της ομάδος, χειροκροτώντας την εμφάνιση τους στο τέλος του ματς.

Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα μπήκαν καλά, πιέζοντας παντού, και μη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους και στο 9’ δυνατό σουτ του Μαυροειδή αποκρούστηκε έξοχα σε κόρνερ από τον Χρανιώτη.

Στο 39’ ο Γιώργος Παππάς επιχείρησε σουτ που αποκρούστηκε ασθενώς από τον Χρανιώτη και στην επαναφορά ο Παπαϊωάννου άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Χαρακτηριστικό ήταν ότι οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος δεν είχαν καμιά τελική.

Στην επανάληψη όμως ο ΠΟΨ έκανε πιο έντονη την προσπάθεια του, ανεβάζοντας απόδοση και στο 53’ σουτ του Μέξα αποκρούστηκε έξοχα από τον Γιάκη. Στο 64’ ο νεαρός τερματοφύλακας είπε και πάλι όχι σε νέο σουτ του Διαμαντόπουλου.

Μοναδική ευκαιρία για γκολ έχασε ο Μπινέρι στο 80’ με άστοχη κεφαλιά από κοντινή θέση σε σέντρα του Μαυροειδή. Και ενώ οι φιλοξενούμενοι πίεζαν προς το τέλος του αγώνα (ακόμα και με τον Χρανιώτη), στο 96’ σε κόντρα επίθεση της ομάδας ο Καπίρης με έξοχο σουτ σημείωσε το τελικό 2-0

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (83’ Μέτα), Αρναρέλλης, Τόλιας (90’ Καπίρης), Μήτκας, Χαιρετάκης

ΠΟΨ: Χρανιώτης, Κούκος (46’  Κοντιζάς), Γκόντζος, Κυρίτσης, Τσίκος, Οτέμπερης, Κώτης (46’ Κοτσώνης), Κέφης, Διαμαντόπουλος, Μαραβελάκης, Μέξας (46’ Χαλάς)

ΠΗΓΗ: paokamaterou1966.blogspot.com