Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σούρμενα για τίτλο, 4-0 τον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Το δικό τους όνειρο ζουν στα Σούρμενα, που έχουν κάθε λόγο, να κοιτάζουν ψηλά μετά το 4Χ4 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Φαινομενικά το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Ελληνικού, οι ”ροσσονέρι” είχαν δυσκολότερη αποστολή συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς αφού είχαν μπροστά τους τον ιστορικό ΠΑΟ Ρουφ.

Αυτό ωστόσο δεν πτόησε τους παίκτες του Γιάννη Μητρούση που πραγματοποίησαν ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση φτάνοντας στην ευρεία νίκη με 4-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο 7′ ο Σπύρος Δημογιάννης έκανε το 1-0, με το αυτογκολ του Θανάση Τριανταφύλλου στο 28′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας των Σουρμένων. Στο 28′ οι δυο παίκτες έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο αφού Σπύρος Δημογιάννης και Λαγκαδινός λογομάχησαν με αποτέλεσμα να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη.

Στην επανάληψη, τα Σούρμενα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και χάρη σε δυο τέρματα του Άγγελου Φωστέρη διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Διαιτητής ήταν ο Μαχαίρας με βοηθούς τους Τζίκα και Σαμοϊλη.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης) Λύρος, Θυμιανός, Βουρλούμης, Κολλινιάτης, Ακριτίδης, Δημογιάννης Β. (83′ Ακογλάνης), Φωστέρης (87′ Φατσέας), Πρέκας, Φέρτης (60′ Ζουζουλής), Δημογιάννης Σπ., Παπαδάκης (70′ Μερτσόλιας).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Τζαφέρι, Τσινιάς, Τριανταφύλλου, Μπένα (20′ Καρυπίδης), Λαγκαδινός, Χατζηαθανασίου (78′ Ζευκιλλής), Τύρπος, Θαναηλάκης (46′ Κολοβός), Μητρόπουλος (55′ Χίος), Τομπουλίδης.